Same specifikacije vidim na Applovi strani, me pa zanimajo se konkretna mnenja uporabnikov...rad namrec pregledam razlicne ponudbe
| iBook nadgradnja RAMa | |||
Kater RAM bi dobro pasal v iBooka in, se ga da dobit v Slo, razen pri pooblasenih Apple-ovih prodajalcih?
Same specifikacije vidim na Applovi strani, me pa zanimajo se konkretna mnenja uporabnikov...rad namrec pregledam razlicne ponudbe |
|||
Svetujem ti, da ga vseeno kupiš kar pri enem od pooblaščenih zastopnikov, ker je ta RAM precej specifična zadeva in boš tako vsaj pravega dobil. Če si videl kakšno ceno za originalen Applov RAM se ne ustraši preveč, kajti uvozniki prodajajo tudi RAM drugih proizvajalcev, ki je običajno precej cenejši.
|
|||
Hej, na tehnicne karakteristike rama se sploh ne spoznam. Sem pa ravnokar dobil odgovor od firme Mac&PC, ker tudi sam nujno potrebujem razsiritev. Ponujajo ram znamke Viking in za 512 mb hocejo 30.000sit + ddv, za 1giga pa kar 100.000+ddv.
|
|||
Če bi kdo želel imeti original Apple modul 512 Mb SO-DImm 200 pin SDRAM (za prenosnika) CL2.5, mi naj piše. Bom prodal en modul, ker bom dal notr 1 Gb modul.
|
|||
MitjaP: ja, mene bi zanimala stvar..kje se lahk zmenva za detajle (ce se imas fraj modul)?
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |