Torej zadnje čase mi Mac pro dela precej počasi. Format ni pomagal. Kaj bi lahko bilo narobe? Trdi disk? Če ja, kje v sloveniji bi se ga najceneje dobilo? SSD-ja ne rabim.

| Počasen Macbook pro | |||||

Torej zadnje čase mi Mac pro dela precej počasi. Format ni pomagal. Kaj bi lahko bilo narobe? Trdi disk? Če ja, kje v sloveniji bi se ga najceneje dobilo? SSD-ja ne rabim. 

| 
	|||||

V trgovini. 

| 
	|||||

lel 
			_________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||

Kaj pa:

kontrola smart statusa smc reset n, v, pram reset pa šele potem v trgovino _________________ Gotterdammerung  | 
	|||||

Vsi testi kažejo da ni nobene napake ampak računalnik je neznosno počasen kljub formatu. 

@Haroker: Pač zanima me kateri disk je tapravi za mac proja ane. Da nebom napačnega kupil  | 
	|||||

Ce posljes serijsko tvojega compa na servis@epl.si ti bodo fantje tocno vedeli povedat, kateri ustreza in je pravi. 

Seveda se lahko z njimi tudi zmenis za vgradnjo, da bo vse o.k. Ne pozabi, da imas pri uradnih delih in servisih, vedno 1 letno garancijo. To je pa tut nekaj, ne? _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Kaj pa je narobe z SSD ?  

| 
	|||||

Se tut jst sprasujem.. Plus vsega, je 1GB = 1 EUR (ssd disk) _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Ja pridobiš pa na hitrosti , fantastično noro !  

| 
	|||||

Drag je , pa eni rabijo veliko prostora.. Ne soditi po sebi.  

| 
	|||||

Kdo je pa reku da je disk zanic??? 
			_________________ Gotterdammerung  | 
	|||||

Za prostor maš pa navadn hdd  | 
	|||||

Napisal je, da ne potrebuje SSDja, tako da nima smisla da mu ga vsiljujete. 

| 
	|||||

Kaj bi pa lahko še bilo? Format je bil narejen, anomalij ni na zaslonu, samo počasen je kot hudič. Bom probal še te resete narest, čeprav imam v spominu, da sem to že naredil. Tiste verify toole sem že dal skozi, probal sem tudi z tech toolom in nikjer nobene napake. laptop se tudi prižiga in ugaša sto let... Vbistvu a se mi sploh splača delat te resete glede na to da je bil narejen format na sveže?  | 
	|||||

Poglej koliko delovnega pomnilnika ti zazna. Jaz imam tudi ta problem in kdaj pa kdaj mi zazna samo en ram slot = 50% pomnilnika. Rešitve še nisem našel _________________ LP, Strle  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |