Po nesreči sem zbrisal en mejl v Mail s tipko BACKSPACE, in zdaj tega sporočila ni nikjer več, ne na gmail strežniku, ne v smeteh --> NIKJER!

Ga je možno dobit nazaj?
Težave z aplikacijo Mail | |||
Po nesreči sem zbrisal en mejl v Mail s tipko BACKSPACE, in zdaj tega sporočila ni nikjer več, ne na gmail strežniku, ne v smeteh --> NIKJER! ![]() Ga je možno dobit nazaj? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sploh mi ni jasno, kako se lohk tako nepovratno zbrise takoj? |
|||
![]() |
|||
Poskusi v gmailu nastavitve posredovanje in pop pa da ti prenese vso pošto, tudi tisto ki je že bila prenešena. |
|||
![]() |
|||
imam iPada 4.gen in se mi je že dvakrat zgodilo da Mail app preprosto ni več zmožen sinhronizirat mailov. Ko se mi je prvič to zgodilo, je app sicer "mlel" in se trudil sinhronizirat, ampak mu ni ratalo. Takrat sem moral zbrisati vse internetne nastavitve (kar žal pomeni tudi izgubo vseh shranjenih gesel). Danes se mi je to zgodilo drugič. Nazadnje je sinhroniziral včeraj ob 15:30. Sumim pa, da je lahko težava v povezavi z Eduroam omrežjem. Ostalo mi vse normalno dela, tudi Gmail aplikacijo sem si dol potegnu in lepo dela, me pa res moti to, da je Mail app zmrznu... Ima kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo oz. kako bi to odpravil brez izgube vseh gesel? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |