Pozdravljeni,
Je kaksna moznost da iz usb klucka preko usb adapterja na ipad prenesem PDF in podobne datoteke? Preko kaksne aplikacije? Hvala.
Lp
| Usb klucek in camera conection kit | |||||
Pozdravljeni,
Je kaksna moznost da iz usb klucka preko usb adapterja na ipad prenesem PDF in podobne datoteke? Preko kaksne aplikacije? Hvala. Lp |
|||||
Rabiš jailbreak in iFile iz Cydie
|
|||||
Nobene druge moznosti, da ne bi bilo potrebno naredit jailbreaka?
|
|||||
Nop
|
|||||
Pa vedeti moraš da zaradi nizke napetosti na izhodu iNaprave delujejo samo določeni usb ključki.
|
|||||
Pa lahko gledaš film iz USBja prkeo camera connection kit?
Ali lahko prenašaš tudi iz ipada na USB? S katerimi programi se da to najlaže urejat? |
|||||
Zakaj bi to sploh rabil ?
|
|||||
Brez jailbreaka lahko snames le slike iz SD kartice ali direktno iz fotoaparat preko USB prikljucka... in se to samo v aplikacijo Photos ... Karkoli drugega gre izkljucno samo na jailbreakanih iPhone-ih ... |
|||||
Zakaj ne? |
|||||
Kaj pa potem lahko dosežem vse na JBanih napravah? Govorim o ipad 3 JB. |
|||||
Vse to kar si spraševal iFile Main Features [iPhone/iPod/iPad]: File manager and explorer Image viewer [all images format: JPEG, PNG.. .], Video player [many video formats] Audio player [many audio formats] DEB installer Documents viewer [HTML, Microsoft types, PDF .. .] Documents editor [Text files and property lists] Files downloader and uploader (iFile’s built-in web server) ZIP packing and compressed file unpacking Compatible with iPhone (3G/3Gs/4/4s/5), iPod touch (3G/4G/5G), iPad (1/2/3/4/mini) |
|||||
Hvala!
|
|||||
Vsekakor pa lahko uporabiš iFlash drive, brez JB
|
|||||
Zanima me kaksne izkusnje imate z camera connection kitom? Jaz sem probal ze kar nekaj usbjev a mi vedno napise da usb porabi prevec elektrike da bi lahko nadaljeval..
Kaksen nasvet kako popraviti to? |
|||||
tudi mene zanima, ce obstaja moznost pregleda slik iz USB kljucka, ce napise da potrosi prevec energije. ipad ni jb.
|
|||||
Poiskusti z USB ključki brez lučke.
|
|||||
Žal popravila ni. Lahko samo sprobavas kljucke in upas da kaksen zagrabi...
|
|||||
stos je v tem, da sem prodajalca se vprasal ce normalno bere usb kljucke, kit je pa nov. torej nakup macka v zaklju?
|
|||||
Prodajalec nima pojma .. To je namenjeno prvotno temu da preko usbja priklopis fotoaparat .... Ne pa da priklapljas usb kljucke..
|
|||||
Jaz lahko filme gledam iz usb kljucka, pa je usb 64GB, ampak je iPad JB
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |