Jabuk
Problem prikaza video vsebin
Jablanator

Jablanator

Kraj: Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.01.2015 22:09:41
Problem prikaza video vsebin
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Imam sledečo težavo z svojim iPhonom kar se tiče video vsebin, ki mi nikakor ni jasna kako je možno.

Če odprem na svojem iPhone settings->general,about, mi v napravi piše da imam na telefonu naloženih 10 videovsebin. Ko napravo povežem na preko iTunes mi tam prikazuje da imam na mobilnem telefonu naloženih 47 videovsebin (3,22Gb). Ko pa odprem aplikacijo videos na telefonu pa piše no content, kot da videjev ni. Sam jih nisem nalagal, drugače pa imam z iphonom snemane samo 3 krajše videoposnetke (nikakor ne več kot 1Gb).

Sam sem še tudi malo nezrel kar se uporabe jabolčnika tiče zato me zanima če mi zna kdo povedati kako je to možno ter kako dostopati do teh video vsebin in jih izbrisati saj jih nikjer ne najdem (tudi v iTunes pod zavihkom on my device->Movies ni ničesar, niti nisem nikol syncal dobenih posnetkov itd.)

Hvala vsem vnaprej za pomoč Smile
lp.

Ipod touch 5g, 8gb, black
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 09.01.2015 22:35:04
Re: Problem prikaza video vsebin
Sem se štejejo videospoti (syncani skupaj z glasbo, dostopni preko Music ali Videos appa) + posnetki narejeni s telefonom (v Photos appu) + filmčki naloženi preko iTunesa (v Videos appu).

Ne vem pa, zakaj (oz. če) ti kaže narobe. Jailbreak? Restore?
Jablanator

Jablanator

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 09.01.2015 23:21:46
Videospotov skupaj z glasbo ni, sem preveril za vsak primer, videos app je prazen (no content) kar se samega iPhona tiče.

Posnetki narejeni z telefonom so natančno 3.je, vseskupaj cca. 3 minutni. Tudi pod Movies na iTunes ni vsebin. Nevem kako bi našel te posnetke, če sploh obstajajo (tudi problem ker telefon prikazuje 10 posnetkov, iTunes pa 7), telefon nima jailbreak-a.

Našel težavo s pomočjo settings, general, usage. Bili so zloadani nekakšni podcastni, nevem, nikoli rabil, nikoli odpiral, hvala za pomoč vseeno Smile

Ipod touch 5g, 8gb, black
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 10.01.2015 10:00:12
Poglej, če maš mogoče kaj v trashu; albums/recently deleted

Ti pa kaže v seštevku tudi vsebine, ki so sherane na iCloudu. Čeprav jih na telefonu ni več.

Meni kaže, da imam na telefonu čez 200 video posnetkov in čez 400 fotk, čeprav imam trenutno čist prazen telefon. V bostvu niti prostora ne bi omel, za vse to shranit. Mam people a sheranih precej vsebin. Cel kup posnetkov iz treningov in tekem od hčere.

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani