Priklop 3x HDMI TV na MacBookPro | |||
Situacija je takšna, da imam prezentacijo, ki je sestavljena iz treh video posnetkov vsak video posnetek bi rad predvajal na enem zaslonu. In sicer 3x VLC Player instanca vsaka na enem oz TV. Na HP prenosniku sem to dosegeu z HDMI hub, v svoj prenosnik sem vklopiu HUB v HUB pa 3 zaslone, ki mi jih je prepoznalo, kot 3 zunanje monitorje in sem lahko desktop extendal na vse 3 ampak tega HDMI Hub nimam vec pa iskal sem ga na netu ampak ga tudi vec ne najdem. Trenutno HPa nimam na voljo imam le MacBookPro, kako se naj lotim zadeve. Edina zadeva, ki sem jo našu je da bi kupiu Firewire to HDMI in bi potem uporabil HDMI Spliter. Pomembno, mi je to, da mi zaslone prepozna oz. da lahko uporabim extend desktop opcijo. V TechTrade v ljubljani imajo HDMI Hub, ki ga trgovine uporabljajo, da prikolpijo vec TV zaslonov skupaj ampak mi ni cisto povsem jasno ali bi to delovalo. Eno zadevo, ki sem naseu je tale: http://www.mimovrste.com/artikel/2170000212/napisi-mnenje/pretvornik-equip-hdmi-splitter-full-hd-4-portni Ampak mislim, da je to enaka zadeva. Kar se pa tice teh video posnetkov so pa 360p. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |