prestar sistem? | |||
Že v naprej opravičilo, če podobna tema že obstaja - poskusil poiskat vendar nisem našel nič uporabnega... brat si lasti starejšega macbooka (črna verzija), pravi, da ima Intel procesor, ram je že pred časom nadgradil na 4gb. Ker si je kupil iphone 5, mu noče ustvarjati backupa preko iTunes-ov, ker naj bi bili prestari. Posodobitve iTunes pa se ne da naložiti, ker ima prestar sistem. Naložen ima namreč osx 5.8 Kako je s samo nadgradnjo sistema? Malo sva pogledala preko appstora , kjer naj bi kupil nadgradnjo za mountain lion 10.8.3 za nekih slabih 20 dolarjev... se to da oziroma se to samo kupi in sname ter updejta in dela brez problema? Sam imam beli macbook in malo novejši sistem na DVDju , ki je bil priložen v kompletu... lahko nadgradim z njim ? - kako je z licenco? prosim za kakšen nasvet Hvala že v naprej. lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mi lahko prosim posreduješ kakšen link? kako je s tem DVDjem, ki sem ga dobil priloženega jaz svojemu macbook-u? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Če misliš kupovati Mountain Liona, lahko kupiš na svojem MacBooku, narediš bootable USB ključek in inštaleraš še na bratovem. Navodila za USB ključ: http://arstechnica.com/apple/2012/07/how-to-create-a-bootable-backup-mountain-lion-install-disk/ Če boš delal clean install, ne potrebuješ prej nadgradit na 10.6. Kateri je zadnji sistem, ki ga podpira bratov MacBook lahko najdeš na www.everymac.com. _________________ MacBook Air M1, iPhone 16, iBook G4 12" |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |