Izguba slik | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
dr.fone , ki je omenjen zgoraj v linku?
Ja naredil sem restore in pri tem sem bil hudo nepazljiv. Se je kdo že kaj poigračkal s tem |
|||||
![]() |
|||||
Poizkusil sem s tem vendar mi slik pred restore ni našlo. Ali obstaja še kakšna možnost da dobim te slike nazaj? |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ |
|||||
![]() |
|||||
Imam problem ![]() ![]() ![]() ![]() Lp, Maja |
|||||
![]() |
|||||
![]() Sicer pa VEDNO pred oddajo v servis, ponavadi opravimo BACKUP iNaprave, saj nam comp naredi popolno, varnostno kopijo, ki jo lahko kasneje povrnemo na iNapravo, če gre kaj narobe. Tako kot v tvojem primeru .. Če si imela kdajkoli priklopljen iPhone na tvoj comp, ti je ziher naredil backup, zato samo klikneš na RESTORE FROM BACKUP in VSE se ti bo povrnilo: nastavitve, slike ki jih pogrešaš, itd .. . AMPAK, glede na to, da ti kaže neko zasedenost s fotografijami, imam na sumu, da so tile tvoji majstri pri menjavi stekla kaj "zašuštrali" in poškodovali kaj ![]() ![]() ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Uf...ta je pa grda ![]() _________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Najbrž si probala backup na iCloud.... Probaj še na računalnik preko itunes. Bi pa jaz naredil tako kot neox, tako da si ročno slike dol potegneš. Če si vse imela pod camera roll si jih pa preko explorerja potegni dol... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |