Ima kdo izkušnje oz. težave z t2 agentom? Inštaliral, zagnal... v docku se pokaže ikonca, nato izgine. Program se ne odpre. Updejtal Javo... nič. Kakšen nasvet?
Naložen je 10.6.8 OS
tole je pa še printscreen loga
Hvala za ideje!
Lp.
| T2 agent na iMac | |||||
|
|||||
Meni je delal... ko se mu je zljubilo.
T2 agent ni dodelan za OSX ... _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Meni dela bp.
|
|||||
Ima mogoče kdo kakšen .dmg starejše verzije od te, ki je na T2 strani?
|
|||||
Starejše verzije itak ne delajo. Zahtevajo update.
Btw: imaš inštalirane vse varnostne update od Appla? So izklapljali javo, ko je bilo pred kratkim toliko lukenj odkritih. Nazadnje urejal/a modelno1 Sre 27. Mar 2013 22:17; skupaj popravljeno 1 krat _________________ MacBook Air M1, iPhone 16, iBook G4 12" |
|||||
Logic. Kakšna ideja razlage log-fajla? Se mi zdi da je v Javi težava?
|
|||||
Imam - ravno danes naložil vse updejte... |
|||||
Zdravo,
pišem kot tehnik na tehnični podpori v klicne centru T2. Torej v tem primeru, če se updejtal javo poskusi samo še odstranit T2 agent, restart, še enkrat T2 agenta gor pa bi mogl it... _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Žal tudi ta rešitev ne deluje... še kakšna ideja? |
|||||
Meni dela zadnja verzija T-2 Agenta in OSX 10.8.3, zadnja java.
![]() |
|||||
Žal pri meni ni tega okna
|
|||||
tudi pri meni ni. jaz instaliram t-2 agent in ga dam v aplikacije. Potem ga hocem odpreti mi napise da ga lahko dam zamo v koš. To je pa tudi vse.... |
|||||
Mogoče je fora v Snow Leopardu. Na ML dela normalno.
_________________ MacBook Air M1, iPhone 16, iBook G4 12" |
|||||
važno je da je java poinstalirana. Drugače ne dela,.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |