MacBook v mrezi in printer | |||
stvar je taka na enem izmed pcjev imam printer ki je tudi v mrezi.. apple ga vidi samo noce printat..poskusil sem prklopit sam printer na maca in dela normalno..ce je v mrezi pa samo javlja napako...in ne more printat...sicer mam 2 printerja v mrezi in oba ne delata preko mreze.. z ostalih pcjev dela normalno.. kj mogoce kdo ve kj je... lp dejan |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kr sem ga odstranil pa na novo dodal in je viden v mrezi... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sam imam enake probleme. Ki ga še nisem zacel razreševat ;> |
|||
![]() |
|||
na usb dela...ko pa ga dam v mrezo ga vidi vse samo printat noce z istimi driverji... tigra pa mam update-anega tako da res ne vem kje je sto... vsi racunalniki so v mrezi vidni...workgroup je nastavljen.. windows sharing vklopljen.. tako da se mi res ne sanja... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mam en sum..eden izmed mojih printerjev je Lexmark E120 vem da obstaja verzija E120n pri kateri ce se ne motim je ta n za network...nisem pa 100%...samo tako se mi zdi vsaj malo bol jasno da printer ko ga priklopim na mac-a preko usbja dela.. ko pa je v mrezi na windows masini ne...ce se motim me popravite.. edino to da windows masina-windows masina dela tudi preko mreze.. sem pa poskusil en kup modelov kateri driverji so ze "prisotni"... mislim da bom kr morel preko mreze oz usb-kljucka prenasat datoteke in jihprintat direkt z windows masine... lp dejan |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |