Cena: 819evrov
Ta forum berem redno pa nisem zasledil da bi to kdo omenil.
lp
| iphone 3g v big bangu | |||||||

Ko sem se danes po naklucju sprehajal bo mariborskem big bangu (prej bof na trzaski) sem, glej ga zlomka, opazil, da prodajajo iphone. S prva sem mislil, da je to stara generacija, potem pa vidim da je v prosti prodaji in to nov model. 3g! 

Cena: 819evrov Ta forum berem redno pa nisem zasledil da bi to kdo omenil. lp  | 
	|||||||

SAMO MALO? KOLKO JE  CENA???!!!!!!!????!!!???? 800E? haha  

Nazadnje urejal/a Ronster Tor 07. Okt 2008 15:43; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

prav si prebral ja  

po moje je to kaka cudna zadeva iz crnega trga.  | 
	|||||||

Ja tut jst sm ga že opazu v Ljubljanskem big bengu/BOF-u ce na pa drži 819e za 8GB. 

| 
	|||||||

ja tudi v kopru imajo 8 gb model za 819 eurov 

| 
	|||||||

svaka cast, ce jim ga uspe prodat. vsej enega!  

| 
	|||||||

seveda jim ga bo. eni pac ne vejo da je na vojo v italiji in koliko tam stane. lamerji pac.

lp, m  | 
	|||||||

To je zrelo za prijavo  

| 
	|||||||

Zakaj pa za prijavo? Saj ga prodajajo legalno. Predvidevam, da so jih kupili v Italiji, sedaj pa jih prodajajo v Sloveniji. 

| 
	|||||||

Kolikor sem seznanjen so v bivšem bofu prodali vse - 3komade  

| 
	|||||||

hehe, če je še kdo zainterisiran kupec ga imajo še v big bangu v Celju   

| 
	|||||||

Cena?  | 
	|||||||

Saj pise v prvem sporocilu >> 819 €  | 
	|||||||

Js tudi ne vidim nič nelegalnega v tem, pa sem pravnik po izobrazbi in službi Če pač eden uspe neki prodat s 100% dobičkom, je to njegova dobra podjetniška žilica. Vprašanje samo, koliko dodatnih stroškov ima s tako zadevo in če je potem dobiček res še vedno 100%, ko vse stroške všteješ (tudi držanje blaga na zalogi je strošek, ker izgubljaš obresti od vrednosti predmeta za čas od nabave do prodaje).  | 
	|||||||

Ful ugodna cena res  

| 
	|||||||

Men se zdi da sem dal za LGjev LCD ene 600€   

| 
	|||||||

jaja cena je 819€, moje razmišljanje je da ima takšno maržo zato da pokrije morebitne stroške črnega trga   

| 
	|||||||

Ni vreden.... 

| 
	|||||||

200€ zraven in dobim že MacBooka, ki je tudi prenosen.  

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |