Najdite skriti predmet na fotografiji.
http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-123/html/iss016e032312.html (pomoč)

| Skriti predmet | |||||||
>>11.3.2008 so iz izstrelišča Cape Canaveral na Floridi izstrelili raketoplan Endeavour s sedmimi člani posadke.<<
Najdite skriti predmet na fotografiji. http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-123/html/iss016e032312.html (pomoč) ![]() |
|||||||
ipod
|
|||||||
![]() |
|||||||
Sam za tole so se pa kar potrudili. Ker sem bral, da ne pustijo v vesolje standardnih Li-Ion baterij ki so v iPodih. In tako so morali zamenjati z neko drugo baterijo ki je certificirana s strani Nase za posiljanje v vesolje (da nebi slucajno eksplodirala). Poleg tega je iPod lahko samo na shuttlu, ker ga na ISS ne spustijo ker ponovno - ni certificiran za delovanje na njem.
Skratka se jim je dalo |
|||||||
evo pa še ena iz moje strani
Kje najdete skriti predmet ?? ![]() Nazadnje urejal/a jApka Sre 19. Mar 2008 14:28; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Glede na to da nisem ravno narejen na pop kulturo ...
Kdo sta ti dekleti? |
|||||||
Slika je iz F1 Melbourne btw: iščemo skriti predmet |
|||||||
iphone mogoce
|
|||||||
Slika z iPhonom. |
|||||||
Točno tak
|
|||||||
Ko j*** iPhone
Oni dve sta boljši |
|||||||
hja to je res, ampak si se vedno iphone lazje privoscim
|
|||||||
stara novica ... glej prvo stran te teme
|
|||||||
Jaz sem še dva skrita predmeta našel: dva zunefone-a (with wired bluetooth slušalkami)
![]() ![]() |
|||||||
ajt da vs zdej vidm
![]() |
|||||||
Ta pa je težka...3X preskeniral sliko pa nič našel...
LP -J |
|||||||
Jaz se našel še enega... skozi roko od tiste bejbe v vijolčnem (roko, ki jo drži v bok) se vidi črevo, ki bi ga jaz nucal za napo v kuhinji...
... aja nape še nimam! |
|||||||
pri teh intelovcih jaz tudi ne najdem nič.
mogoče kakšen namig? lp,M |
|||||||
mogoče kakšen nateg?
|
|||||||
tokennn
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |