zanima me, če kdo ve kje se dobit kakšne majhne nalepke za tipkovnico?
če si z nalepko prekriješ tipko si ferderbaš svetilnost tipke. pa še grdo je.
če bi pa imel male znakce, recimo na prozorni podlagi?
me kdo razume?
tenks!
| nalepke za tipkovnico? | |||||||||
ni ravno strojna oprema ampak...
zanima me, če kdo ve kje se dobit kakšne majhne nalepke za tipkovnico? če si z nalepko prekriješ tipko si ferderbaš svetilnost tipke. pa še grdo je. če bi pa imel male znakce, recimo na prozorni podlagi? me kdo razume? tenks! |
|||||||||
Mislim, da se da dobit tudi posamezne tipke. Predvidevam, da rabiš ščž ipd.
|
|||||||||
Js mam posamezne tipke, sam sem jih drago plaču (skupi s celo tipkovnico so me stale 90 EUR). Mam odvečne, dal bi se kaj zmenit.
|
|||||||||
uf, fino.
ampak rabim za macbook air. a so kompatibilne? rabim seveda šumnike in oklepaje... |
|||||||||
macbook air ima enake kot crn macbook in novi BT in USB tipkovnici, MBP pa ima srebrne s pobranimi robovi.
|
|||||||||
MBA ima osvetljeno tipkovnico, kar pa crni MB in nove tipkovnice nimajo. Ce so tipke na njih vseeno prozorne (za prepuscanje osvetlitve) je pa vprasanje. Tako da jaz nebi ravno dajal tipk z MBja na aira. |
|||||||||
OziOne poskusi kašni knjigarni kupit če imajo vsaj včasih so imeli samolepilne folije ki jih lahko spustiš skozi laser in si nalepke narediš sam...
|
|||||||||
sem ze nasel nalepke. pravzaprav klasicne. precejsnja mera natancnosti pa bom samo crke ven izrezal, podloga je pa itak prozorna.
bi moralo izpasti ravno prav. hvala za nasvete. |
|||||||||
Ni šans, da bi jaz kvaril svojega Air-a z nalepkami. Res pa je, da ne gledam na tipkovnico in me to ne moti. |
|||||||||
ma nimas pojma mislis, da bi sel kvarit design in izgled. bos ze videl |
|||||||||
Je računalnik preveč seksi, da bi limal kaj na njega.
|
|||||||||
:shock:
|
|||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |