Jabuk
Zunanji disk in notranji disk težave z vidnostjo
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.03.2008 11:26:07
Zunanji disk in notranji disk težave z vidnostjo
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam iMaca in imam preko boot campa naloženeo še Visto na 50Gb particiji do včeraj je bila v OSX-u particija vedno vidna izklopla se je le če sem pognal VMware ko pa sem ga ugasnil se je pojavila nazaj. Od danes naprej ni več vidna v OSX-u.
Prav tako se dogaja z zunanjim diskom MyBook na njem imam 2 particiji eno za Time Machine eno za Visto te dve particiji pa so bile vedno vedne ves čas vendar od danes naprej prav tako ni več vidna particija namenjena Visti. Če grem v Disk Utilites jih vidim vendar so sive in jim ne morem mountat mi pravi naj uporabim fisrt aid ki pa ga ne morem ker so "siva". Zunanji disk je prikloplen preko USB-ja če ga izklopim in nazaj vklopim se mounta samo Macova particija namenjena Time machine.

Zna kdo pomagat.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 16.03.2008 22:11:28
Očitno nihče ne ve...

No bom pa drugače vprašal.

Imam zunanji disk Na katerem naredim dve particiji eno HFS drugo fat32 obe se mountajo avtomatcko in jih vidim v OSX nato grem v windowse in fat32 formatiram na NTFS in se vrnem v OSX particija ni vč mountana in jo ne vidm... Kako jo naredim spet vidno?

Ne potrebujem pisat po njej rabim pa kaj dol vzet zato jo rabim vidno...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 16.03.2008 22:45:27
Probaj to
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 16.03.2008 23:39:43
ne dela ali pa jaz ne znam...

Ni mi jasno zakaj mi ga je že kazalo zdaj pa kar naenkrat ne več...

Neka fora mora bit da kar naenkrat ne mounta NTFS-a... prej pa jih je ker to dela po deafultu. Pa disk sem že 100x formatiru pa nikoli ga noče mountat če pa naredim fat32 particijo pa NP.

Vse sem prebral že na naetu pa ne najdem rešitve sem našel tudi skoraj enake težave pa nikoli odgovora...

Ma MacFuse je da lahko tudi pišeš jaz sploh tega ne rabim rabim samo kar je po deafulti da ga lahko preberem...?

Ker enako se dogaja s particijo na kateri so windowsi na začetku ko sem jih kreiral z BootCampom je bila vidna ko sem vklopil VMware je izginila in ko sem ga ugasnil se je spet pojavila zdaj pa je ne vidim niti ko je ugasnjen VMware.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani