Nazadnje urejal/a lakai Pet 09. Dec 2011 20:09; skupaj popravljeno 1 krat
| Uradni Twitter app | |||||
Na voljo je nov Twitter app. Sam app ne nudi kaj bistveno novega je pa dozivel korenito UI spremembo. Kako se vam zdi? Jaz resno razmisljam, da Tweetbot zamenjam za tale uradni app... Aplikacija je zelo "lightweight" in zelo odzivna. Nov dizajn je pa tudi super
![]() Nazadnje urejal/a lakai Pet 09. Dec 2011 20:09; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Meni je tudi vredu.
|
|||||
Uradno aplikacijo uporablajm ze nekaj cas. Dela.
|
|||||
Meni je bolj vsec kot stari look... Bolj clean
|
|||||
še zmer ni push to notification center
|
|||||
Kako ne... to je ze od zacetka ...
![]() |
|||||
V bistvu sem mel v mislih timeline tweete, ki bi prisli v notification center, če me razumeš kaj hočem rečt |
|||||
Jaz originalni app uporabljam že od samega začetka in do zdaj me še ni razočaral. Priporočam.
|
|||||
tud jaz sem zamenjal tweetbot za uradni twitter. zaenkrat zelo zadovoljen. btw, kok pa dejansko kej twittate? osebno sem bol "sledilec"
_________________ didge-didge-ro-ro |
|||||
Meni je pa Echofon za iPhone/iPad in maca najboljsi
|
|||||
Bol ko ne sem tud jaz samo sledilec!
|
|||||
Meni je čist všeč tale app. Drugače pa tistega iz timelina dobro da ni notr.. Ker bi bilo preeeeveeeeč twittov..
|
|||||
meni pa uradni twitter app že od samega začetka ni všeč, zato že dolgo prisegam na tweetbot.
|
|||||
Glede na to, da sem bolj kot ne tudi sam sledilec mi tale kr zadošča... všeč pri Tweetbot-u mi je bilo to, da je imel vključen cloudapp za vse (slike, videe, url krajšanje...). Dizajn tega uradnega ful prekaša Tweetbot.
Sem se odločil zamenjati. Pa da vidimo... |
|||||
jaz imam tweetbot predvsem zaradi tega kar si naštel. Mi je pa na oko uradni app malo bolj všeč, ker je veliko svetlejši in se mi zdi veliko bolj prijeten za oko.
|
|||||
Koliko forumašev uporablja twitter?
|
|||||
|
|||||
Hvala!
|
|||||
Twitter introduces Vine for iOS, an app for sharing six second looping videos on the service
http://thenextweb.com/twitter/2013/01/24/twitter-introduces-vine-for-ios-an-app-for-sharing-six-second-looping-videos-on-the-service/ |
|||||
No meni pa gre Twitterjev app na živce iz dveh razlogov:
1. Velikokrat se zgodi, da tviti enostavno manjkajo. Recimo kaže tvite za do 2 uri nazaj, potem pa je kar luknja vmes in mi potem kaže šele od 7 ur nazaj in več. (s tem, da se ne pojavi opcija "load more tweets") 2. No, kadar pa se pojavi slednja opcija, pa me moti, da me kar nekam na sredo vrže, ko pritisnem "load more tweets", namesto da bi lepo nadaljeval od tistega tvita, kjer sem ostal. In moram potem scrollati navzdol in iskati, kje sem ostal. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |