iphone 3gs, zaslon se ne ugasne ko ga dam v sleep mode. | |||
ze ddolgo nazaj, sem tu prebral da je imel nekdo enak problem kot ga ima en moj prijatelj. vendar te teme ne najdem zato sem naredil novo. stvar je taka, pred kratkim mi je kolega rekel da, mu baterija na iphone 3gs ne zdrzi niti 8 ur in da ne ve v cem naj bi bil problem. telefon mi je prinesel in sem ga par dni testiral, vstavil sem mu novo baterijo, da sem lazje testiral. na telefonu sem ugasnil vse kar lahko zre baterijo, telefona nisem uporabljal in res je bateriija zdrzala samo 7ur in pol. nato sem se enkrat napolnil baterijo in zopet pustil telefon na miru tokrat je zdrzala skoraj 8 dni. ko sem jo napolnil se tretjic pa zopet slabih 8 ur. nato sem ugotovil da vcasih ne zaslon ne ugasne ko pritisnes tipko, ampak je se vedno dejaven ne vem kako bi opsal pac telefon zgleda kot da je ugasnjen sam ko pogledas poblizje vidis da je malo svetel in to je verjetno razlog da se baterija tako hitro isprazni. na telefonu je frash 6.1.2 brez kakrnih koli aplikacij telefon ni niti jailbreakan. sem poiskusil downgrad na 5.1.1 in je isti problem. ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe. hvala za kakrno koli idejo. LP, marko |
|||
![]() |
|||
Kako naprej? Ker je garancija out, se pozanimaj pri iDoktor.si koliko bi prislo popravilo, ce bo strosek previsok, naj se ga proda naprej in nakup nove generacije 😉 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |