Jabuk
iphone 3gs, zaslon se ne ugasne ko ga dam v sleep mode.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.03.2013 22:24:14
iphone 3gs, zaslon se ne ugasne ko ga dam v sleep mode.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdravljeni,

ze ddolgo nazaj, sem tu prebral da je imel nekdo enak problem kot ga ima en moj prijatelj. vendar te teme ne najdem zato sem naredil novo.

stvar je taka, pred kratkim mi je kolega rekel da, mu baterija na iphone 3gs ne zdrzi niti 8 ur in da ne ve v cem naj bi bil problem. telefon mi je prinesel in sem ga par dni testiral, vstavil sem mu novo baterijo, da sem lazje testiral. na telefonu sem ugasnil vse kar lahko zre baterijo, telefona nisem uporabljal in res je bateriija zdrzala samo 7ur in pol. nato sem se enkrat napolnil baterijo in zopet pustil telefon na miru tokrat je zdrzala skoraj 8 dni. ko sem jo napolnil se tretjic pa zopet slabih 8 ur. nato sem ugotovil da vcasih ne zaslon ne ugasne ko pritisnes tipko, ampak je se vedno dejaven ne vem kako bi opsal pac telefon zgleda kot da je ugasnjen sam ko pogledas poblizje vidis da je malo svetel in to je verjetno razlog da se baterija tako hitro isprazni. na telefonu je frash 6.1.2 brez kakrnih koli aplikacij telefon ni niti jailbreakan. sem poiskusil downgrad na 5.1.1 in je isti problem.
ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe.

hvala za kakrno koli idejo.

LP, marko
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.03.2013 07:44:23
Re: iphone 3gs, zaslon se ne ugasne ko ga dam v sleep mode.
Leta nazaj sem imel isti problem na mojem 3gs. Pri uporabi on / off gumba za sleep mode, se je zatemnil ekran, ampak ne popolnoma.. In to je na polno žrlo baterijo.. Takrat so prvic vpeljali servis iphonov k nam (v garanciji), tako da sem dobil refurbished iphone in je bila zadeva resena..

Kako naprej? Ker je garancija out, se pozanimaj pri iDoktor.si koliko bi prislo popravilo, ce bo strosek previsok, naj se ga proda naprej in nakup nove generacije 😉

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.03.2013 14:05:51
Re: iphone 3gs, zaslon se ne ugasne ko ga dam v sleep mode.
Ha garencije ni ze dolgo, telefon sem mu ubistvu sestavil sam, iz treh telefonov. in mu je res deloval odlicno. v dveh letih mi prijatelj ni niti enkrat rekel da bi bilo kaj narobe. zdej pa sem cisto presenecen da kr naenkrat pride do take napake. mah cudn je ker enkrat gre v sleep, enkrat pa se samo zatemni zaslon.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani