iPhone 2G 16xx error | |||||
pred nekaj dnevi sem resetiral nastavitve iPhon-a 2G, verzija telefona je bila 3.1.3. Resetiral sem ga v nastavitvah telefona. Čez nekaj časa se je na zaslonu telefona prikazal logo Appla ter krogec, kateri se je nalagal, ta "slika" se je kazala neprekinjeno. Torej to je verjetno bil boot loop. Sedaj sem telefon spravil v recovery mode, da bi ga v iTunes restoral, ampak prikaže se error 1603. Povedat še moram, da se ustavi že v "preparing iPhone for restore". Kaj naj naredim? Probal sem tudi v DUF modu z iReb programom, amapk še vedno se prikaže nek 16xx error. Lep dan! |
|||||
![]() |
|||||
http://support.apple.com/kb/TA38603?viewlocale=en_US&locale=en_US
http://www.funkyspacemonkey.com/fix-error-1600-1601-1602-1603-1604-custom-firmware-313-restore če ti bo kaj pomagalo ![]() na kakšnem operacijskem sistemu pa delaš restore ? je iphone 2g tovarniško odklenjen ? s katerim firmware ga hočeš restorat ? |
|||||
![]() |
|||||
Sem že preiskal skoraj cel google in nič ne pomaga. Trenutno sem na PC-ju, WIN7. Imam pa tudi Maca. Iphone je tovarniško odklenjen, tako da deluje na vsa omrežja. Zdaj ga restoram z originalnim 3.1.3 firmware, naj poiskusim s čim drugim? |
|||||
![]() |
|||||
probaj na macu, zamenjaj usb vhod itd, to si vse probal ? drugače pa preglej še hosts datoteko , pa skopiraj vsebino kaj maš vse not napisano |
|||||
![]() |
|||||
Maca trenutno nimam tukaj. Sem zamenjal usb port in isto.. Host datoteko sem že spreminjal, trenutno ni notri nič od appla. Probam naj v DUF modu ali v recovery modu? |
|||||
![]() |
|||||
![]() če pa z custom firmware potem pa tega zapisa ne sme bit noter |
|||||
![]() |
|||||
S katerim firmware-om ga naj updatam? |
|||||
![]() |
|||||
če pa z custom ( jailbreak) , pa tega ne sme bit noter |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
AMPAK ! jaz sem skoraj 100% prepričan da je tovarniško ZAKLENJEN v tem primeru moreš zbrisat zapis is hosts in uporabiti custom firmware, ki je jailbreakan in hacktiviran |
|||||
![]() |
|||||
Vse deluje! Hvala za pomoč. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |