Zanimajo me kakšni programi za Garmin nuvi 760 ki bi delali na osx-u,se pravi da lahko načrtuješ poti oziroma gledaš kje si bil,al pa da kakšen zemljevid še naložiš gor.
L.p.TT :apple1:
| Garmin in mac | |||
Zanimajo me kakšni programi za Garmin nuvi 760 ki bi delali na osx-u,se pravi da lahko načrtuješ poti oziroma gledaš kje si bil,al pa da kakšen zemljevid še naložiš gor.
L.p.TT :apple1: |
|||
Nekaj programov je za MAC-a
http://www8.garmin.com/support/mappingsw.jsp sam sem edino POI loader sprobal preko mac-a. mapsource pa mislim, da ne obstaja verzija za mac-a. Če se motim, me bo kdo že popravil. lp |
|||
Ali kdo uporablja Garmin training center ali Garmin connect z njihovo ročno napravo za trening (sam imam FR60) in mu je uspelo naložiti podatke iz ure?
Meni se sicer naprava poveže z ANT+, podatki pa se ne prenašajo oz je vedno "transfer failed". lp |
|||
Ja uporabljam Garmin Foreruner 305 in ti tiste zadeve od garmina ne priporočam....sam uporabljam RubiTrack, super zadeva, pregledno, enostavno, satelitske mape....
Lahko pa še probaš TrailRunner. |
|||
foreruner 310 dela bp. edino firefox hoče vedno zagnati v 32 bit.
|
|||
@deko Zaenkrat pogledal TrailRunner pa se syncha preko Training center od Garmina - torej sem pri istem. Bom videl glede RubiTrack. Hvala
@Goran prenašaš preko ANT+ usb stika ali drugače, ker se mi zdi da ta ne dela. sem naložil zadnjo verzijo, ki je bila na Garminovi strani - 2.2.0? |
|||
Povežem s kablom ki pride zraven 310.
|
|||
@matevzl si sprobal RubiTrack?
|
|||
@deko
ravno testiram, vendar mi ne zazna ure, čeprav je pod supported devices napisan tudi FR60. Mislim, da nekaj ful preprostega delam narobe ampak ne vem kaj. Samo, da prečekiram - ima ANT usb v računalniku in zagnan Ant Agent. Potem grem v RubiTrack in dam sync (cmd+Y)? |
|||
Pri RubiTracku ne rabiš ANT appsa....odpreš RubiTrack pa syn GPS device...
|
|||
Sem poskusil vse. Še v windowsih preko parallels pa vedno isto, čeprav vem, da je prej na pc vse delovalo. Verjetno je kakšna napaka v novih verzijah softwara. No ja
Vseeno hvala za pomoč. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |