Mogoče kdo ve (al sem samo sanjal
| vibra in zvok | |||

Nekak se mi zdi, da sem enkrat zasledil nekje, da si lahko z installerja potegneš dol en programček, s katerim se bi naj povečala moč zvoka in pa moč vibriranja... Ampak se nikakor ne morem spomnit, če je to res al ne  

Mogoče kdo ve (al sem samo sanjal  | 
	|||

navodila za 1.1.2, če maš 1.1.3 nardiš isto sam da zbereš 1.1.3

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=713 lp, domenzio  | 
	|||

install -> iClarified -> Volume Boost 1.1.3. 

| 
	|||

Jaz nisem opazil nikakršne spremembe, morda le zvočnik močneje hrešči.   

| 
	|||

O mater.. A to se da? Sploh nisem pomislil.. Ker kolnem ta telefon zaradi jakosti zvonjenja.. 

| 
	|||

Kaj pa če mam 1.1.1??? Lahko tudi zinštaliram katerega??? 

| 
	|||

Zakaj si pa še na 1.1.1? 

Pri meni kot verjetno tudi pri tebi, je VolumeBoost le za 1.1.2 in 1.1.3 lahko pa probaš inštalirat in boš videl kako bo. Kaj hudo narobe ne sme biti, če ti bo sploh pustilo inštalirat.  | 
	|||

Zakaj še kr na 1.1.1??? 

Kr ne vem, kaj se mi lahko zgodi če ga probam updateat :shock: pa če bo sploh delovalo vse potem...  | 
	|||

spidi21, o updeatu je blo pa res velik napisan - zato nas je pa večina že na 1.1.4 verziji?   

Nardiš totalni restore svojga iPhone-a, updeat na 1.1.4 preko iTunes in afkors zaženeš (loadan) program ZiPhone Do that!  | 
	|||

Js ne zaupam updejtu, o katerem ni nič znanega, kaj prinaša, zato bom raje počakal, da se vidi, kako se bo iPhone zaradi 1.1.4 updejta obnašal v prihodnje. Do takrat bom pa na 1.1.3 

| 
	|||

Volume Boost je tudi za 1.1.4 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |