ali uporablja kdo Lotus Notes na iPhonu? Kako se sinhronizira aplikacijo z email računom?
Hvala za pomoč
| Lotus Notes iPhone | |||
Pozdravljeni,
ali uporablja kdo Lotus Notes na iPhonu? Kako se sinhronizira aplikacijo z email računom? Hvala za pomoč |
|||
Lotus traveler je pravilen odgovor.
|
|||
Hvala za popravek. Lotus traveler sem mislil...
|
|||
Push varijanta je to.
Kaj konkretno te pa zanima? |
|||
Lotus traveler uporablja mail aplikacijo ios enako kot bi nardil racun za exchange. Sinhronizira pa koledar, stike iz streznika, ki ga uporablja notes,...
_________________ Preveč je ravno prav |
|||
Hvala. Moram se pozanimati kaj napisati pod server.
|
|||
To se instalira preko safarija najlažje. Ponavadi je naslov www.travel.tvojserver.si. Vpišes username in geslo za web mail, in potem instaliras. Simpl ko pasulj.
|
|||
Točno tko kot je napisal DRSAH. Bodi pozoren za se prijaviš z WEB username in password, ker drugače aplikacija ne bo delovala.
Je pa naš skrbnik , ko sem instaliral travelerja na iPhone, moral restartati server. Ne vem zakaj. Lahko da smo meli samo mi kaj server v pi.... LP |
|||
Hvala za pomoč. Delodajalec mi zaradi varnosti ne dovoli dostopa :/
|
|||
Hehe
|
|||
Ima kdo kako idejo, da bi mi iPhone sinhroniziral "meetinge" iz koledarja na iPhone preko bluetootha iz prenosnika? Pri Nokia to ni problem baje, pri iPhone pa ni nobene apliacije kot je PC Suite pri Nokia... Kaka ideja, seveda "dostopa" direktnega na iPhone nimam in ne morem dobiti, torej samo bluetooth, da sinhronizira...
|
|||
Gmail koledar uporabi ali pa icloud.com
|
|||
Kako, če imam vse v Lotus Notes...to je za službo nimaš kaj spreminjat...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |