Jabuk
Parrot Bluetooth instalacija Parrot MINIKIT Neo (Multipoint)
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.11.2012 23:49:08
Parrot Bluetooth instalacija Parrot MINIKIT Neo (Multipoint)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ima kdo to zadevo? Me zanima kako se obnese? Plusi, minusi, ....?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 31.01.2013 20:51:05
Re: Parrot Bluetooth instalacija Parrot MINIKIT Neo (Multipo
No, ce se je vmes nasel kdo ki ima....
Na iPhone 4s je bla zadeva super!
Z iPhone 5 pa tale minikit neo dela obupno! Nevem ali je krivec ravno iPhone 5 ali pa je mogoce kaj s samim parrotom narobe.

- Problem je, ker med pogovorom sam zvok zelo hrešči. Tudi ce dam napravo bolj potiho, se vedno hresci, vendar bolj potiho. Obcutek je tak, kot da se sogovornik tako dere, da vse hrešči.
- slabo se povezuje, redkokdaj se sam poveze, vecino se ne. Pri 4s sem samo na zeleno tipko pritisnil na parrotu in se je v sekundi povezal s telefonom. Na iP5 to ne dela! Sad
- ce koga klicem in je zaseden parrot spusti cuden zvok z 1-2 sekunde (hreščeč zvok)

Skratka trenutno sem zelo jezen Sad in nevem kaj naj se storim. Parrota sem resetiral, na novo nalozil sw in zgodba ista!
Predvsem me zanima ce ga kdo uporablja z iP5 in lahko pove mnenje?

Lahko sicer edino se probam restore telefona, vendar backup v vsakem primeru moram restorat, ker imam prevec stvari, da jih iz nule postavljam. Nevem pa ce bom s tem lahko resil morebiten ios sw problem?

Ce na telefonu naredim reset network setting? Se s tem resetira tudi kak bluetooth konfiguracija? Bi mogoce to lahko pomagalo?
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 31.01.2013 21:27:32
Sam ga uporabljam že nekaj časa in sem zadovoljen - po zadnjem update SW. (http://www.parrot.com/usa/support/parrot-minikit-neo)

Od začetka me je malo mučila vzdržljivost baterije, ampak se je sedaj to uneslo.

Mislim, da je prav za iP5 potreben update, ki odpravi tudi problem ponovnega povezovanja (če si za par minut zapustil avto, se ni samodejno ponovno povezal).

Imam pa pozitivne izkušnje z različnimi aparati, trenutno se uporablja s tremi: S Galaxy S3 [A 4.1.1], HTC Trophy [WP 7.8], iPhone 5 [iOS 6.1] (Prej pa še s HTC Desire S in iPhone 4S). Po vrstnem redu se takoj poveže z 2 aparatoma, ki sta v bližini - brez problema. Če se kateri od prvih dveh oddalji pa se preklopi na naslednjega po vrstnem redu.

Pozabil dodati: imam pa SW za UK.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 31.01.2013 21:36:23
BlonG je napisal/a:
Sam ga uporabljam že nekaj časa in sem zadovoljen - po zadnjem update SW. (http://www.parrot.com/usa/support/parrot-minikit-neo)

Od začetka me je malo mučila vzdržljivost baterije, ampak se je sedaj to uneslo.

Mislim, da je prav za iP5 potreben update, ki odpravi tudi problem ponovnega povezovanja (če si za par minut zapustil avto, se ni samodejno ponovno povezal).

Imam pa pozitivne izkušnje z različnimi aparati, trenutno se uporablja s tremi: S Galaxy S3 [A 4.1.1], HTC Trophy [WP 7.8], iPhone 5 [iOS 6.1] (Prej pa še s HTC Desire S in iPhone 4S). Po vrstnem redu se takoj poveže z 2 aparatoma, ki sta v bližini - brez problema. Če se kateri od prvih dveh oddalji pa se preklopi na naslednjega po vrstnem redu.

Pozabil dodati: imam pa SW za UK.

Ja to itak, imam zadnji sw, ze na 4s sem ga imel. Pa tudi seenkrat sem ga namestil, ce bi kaj pomagalo, pa nic Sad

Tule sem bral nekaj o podobnih tezavah:
http://forum.parrot.com/english/viewtopic.php?id=12920

Me pa zanima, ce imas namesceno parrot aplikacijo?, ker en omenja, da mu ta app dela tezave. En drugi uporabnik pa omenja ravno take tezave kot jih imam jaz. Nekaj casa (14 dni je delalo super), potem pa mora! In pravi, da je zamenjal z novim, ki pa je sedaj ok. Zaenkrat sumim, da bo potreben obisk servisa.
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 31.01.2013 22:08:01
Ne, nimam aplikacije - na nobenem aparatu.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 31.01.2013 22:20:43
Sam se odločam za nakup modela MKi9100 ( http://www.parrot.com/data/albums/parrot-mki9100/parrot_mki9100_03.jpg) , ki zahteva kar nekaj razdiranja in instalacije. Zanima me, če pozna kdo koga, ki se ukvarja z vgradnjo? Ima kdo mogoče izkušnje s tem modelom ter vozili škoda?

lp

Nejc

-Ipod nano
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 31.01.2013 23:11:31
nejc4321 je napisal/a:
Sam se odločam za nakup modela MKi9100 ( http://www.parrot.com/data/albums/parrot-mki9100/parrot_mki9100_03.jpg) , ki zahteva kar nekaj razdiranja in instalacije. Zanima me, če pozna kdo koga, ki se ukvarja z vgradnjo? Ima kdo mogoče izkušnje s tem modelom ter vozili škoda?

lp

Nejc

Ce rabis kontakt za vgradnjo tega ti lahko priporocim dobrega monterja na ZS. Je pa lokacija Gorenjska, ce ti ustreza.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani