Šumniki na PC-ju | |||
Težava je pa v tem da če dobim elektronsko pošto iz i naprave, bom dobil namesto šumnikov črne trikotnike in vprašaje notri. Torej če pošljem iz pc mail ali kako drugače je vse vredu, ko pa pošljem oz. dobim mail iz iphona, ipada itd , bom dobil pa vprašaje namesto šumnikov. Je imel kdo podobno težavo in kako je odpravil ta problem? Zanimivo je to, da se trikotniki pojavljajo pri apple napravah oz. vse kar dobim iz iphona, ipada bodo trikotniki. Kaj bi lahko bil problem? Oz. zakaj prihaja do tega? Ali iOS naprave pošiljajo maile v drugačni obliki oz. kaj bi lahko motilo office outlook, da ne zna brati šumnikov? Hvala! |
|||
![]() |
|||
Obstajajo font packi za Maca in Win. Če se prav spomnim, sem jaz v glavnem takole rešil problem. Če se mi pa še to kdaj zgodi, text selektiram, izberem npr Times new Roman in imam text z ščž... To je moje mnenje in izkušnja. Se bodo pa gotovo našli med odgovori "Hackeri" in ti ponudili boljšo, hitrejšo... rešitev. _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
Upam da se bo videlo, ker sem sedaj prilepil kako izgledajo šumniki, torej črn kvadratek z vprašajem notri. Takole potem vseskupaj izgleda : po�iljamo , na�ih , na�e , �e , pokli�ite , spo�tovanjem , itd ...... |
|||
![]() |
|||
Kljub temu pa imam se vedno majhen pomislek, da ti kljub vsemu manjkajo instalirani osnovni fonti!? _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |