| Mac OS in Dual Layer | |||
Mam en iso ki je velik 8,74GB je mogoče kakšna varijanta ga zapečti na dual layer? Ker ImgBurn podpira, samo ga na žalost za Maca ni
|
|||
toast
|
|||
Moraš mogoče za ta overburn nastaviti kje? ker meni napiše not enough space on this disk...
|
|||
moralo bi delati sprve… brez kakih nastavitev
probaj tam spodaj desno če se ne motim nastavit na DVD9 mislim da Roxio Toast Titanium Open Toast Titanium, and choose the type of disc you want to burn. Insert your blank dual-layer disc into your drive. Click the disc type drop-down menu to the left of the red burn button. Click "DVD DL" if it isn't already selected. Create and burn your disc as you usually would. |
|||
Mene pa isto zanima, hocem si spect igro za xbox ko je vlka 8.1..dam v toast (11) lepo oznacim DVDDL in mi samo vrze privzeto velikost za ta format 7.9..a ti DL so 8.5 in pol mi noce zapect...gledam pa vse pa ne najdem overburna tud niker. Ma kdo kaki info kak zapect najlazje igre za xbox??
hvala |
|||
Meni dela Toast 11 brez posebnih nastavitev - samo izberem DVD DL. Lahko poiskušaš še Burn
http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |