Jabuk
iTunes 7.6 video podcast problem
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.02.2008 23:43:06
iTunes 7.6 video podcast problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo.

Odkar sem na moj Macbook Pro namestil zadnji iTunes (7.6) mi program zmrzne vsakič ko predvajam kakšen video podcast in premaknem miško. Stvar ne bi bila tako huda, če ne bi iTunes zamrznil celoten OS. Ko stvar crashne, je sistem popolnoma neodziven (ne niška, ne tipkovnica ne delata) in potreben je hard reset sistema. Malo sem brskal po netu in edino kar sem našel je, da baje iTunes 7.6 sproti preverja ali so na računalniku nameščeni kakšni najeti iTunes filmi, ki bi jim "rok uporabe" že pretekel, kar naj bi tudi povzročilo napako. Rešitve pa nisem našel nobene... Je kdo imel/ima podobno izkušnjo? Drugače bom mogel pridno čakat na 7.6.1 Very Happy.

Uporabljam Tigra 10.4.11. Vse up-to-date. Ostalo dela BP.

Lp, Jan
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 22.02.2008 18:55:58
Samo za vednost... Namestil sem iTunes 7.6.1 (poskušal tudi ponovno namestit iTunese), vendar še vedno brez uspeha... Ne vem več kaj je narobe. Zdaj mi še Refresh gumb pod Podcasti ne deluje več... Grrr. Upam, da se bo zadeva nekako rešila. Če pa ma kdo kako idejo, naj mi jo prosim posreduje. Wink

LP, jan
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 22.02.2008 19:58:02
Probi popraviti permissons. Ali imaš kake dodatke za itunes nainštlerane.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.02.2008 22:49:49
Že poskusil s permissionsi. Edini dodatek ki sem ga mel (visualizer) sem že zdavnaj odstranil, tako da očitno problem ni v tem. Poskušal sem tudi se prijavit v drug account, resetiram PRAM, vendar se mi še vedno dogaja, da mi sistem zmrzne. Baje da je Apple priznal ta bug za 7.6, kar naj bi 7.6.1 tudi popravil, vendar očitno brez uspeha... Danes sem še s Pacifistom preveril in reinštaliral iTunes, vendar je problem še tukaj. Očitno je hrošč. Če mi kaj uspe scoprat bom sporočil.

Jan
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani