pred tremi meseci sem kupila nov MacBook Pro in vedno ko računalnik prestavim zaropota disk za kakšne 2-3 sekunde, potem se umiri... Sicer vse dela normalno, le zaropota ob premiku... Ali je to normalno?
Hvala!
| Disk ropota ob premiku | |||||
Živjo,
pred tremi meseci sem kupila nov MacBook Pro in vedno ko računalnik prestavim zaropota disk za kakšne 2-3 sekunde, potem se umiri... Sicer vse dela normalno, le zaropota ob premiku... Ali je to normalno? Hvala! |
|||||
Disk se ob premikih prenosnih računalnikov "zaklene" in verjetno slišiš ta zvok..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ok, hvala... Klicala sem na servis, pa so rekli da naj pridem pokazat, niso pa nič več povedali..!
|
|||||
Živijo,
ali je zvok kot nekakšen "klik" ali zaropota, dlje časa trajajoče dejanje? Ta klik se slliši tudi pri mojem Proju 2010, medtem ko pri prejšnjem 2009 tega nisem nikoli slišal. |
|||||
Bolj "klik", traja kake 2 sekunde... Sem klicala še na en servis, so pa rekli da disk ob premiku dvigne glavo da se ne poškoduje igla... Očitno mora bit tko, mene je pač zmotlo, ker je vedno "zaropotalo" ko sem ga prestavla, sm misla da je že kaj narobe! Računalnik je star 3 mesece! |
|||||
No, samo da je ta "nedolžni" klik.. Se spomnim mojega prvega macbooka, kako sem zagnal vik in krik zaradi iste zadeve 😉😋👍😃
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja to bo to verjetno. Sliši se kot da bi udaril kovino ob kovino. Se pa to meni ne dogaja kadar ga dvignem. Pri meni kar nekaj prosto po prešernu klika
|
|||||
Hvala vsem za odgovore... Tudi jaz sem se ustrašila da je kaj narobe z diskom.. Ker zadeva je dokaj nadležna!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |