Lp Primoz
| Katere toplice januar/februar? | |||||

Ni tema ravno ja Jabuk....a ker bom tam uporabljal tudi iPhone/iPad naj bo   
			Lp Primoz _________________ ![]()  | 
	|||||

Terme 3000 .. Pa še tiste apartmaje zravn  

Je pa za v toplicah pričakovat dosti penzjonerjev.. Sploh v takem letnem času.  | 
	|||||

| 
	|||||

Če vama je na poti, se malo ustavita v Medijskih toplicah  

Drugače pa dam glas za T3000, če se Orhidelio izvzame. Kar se tiče savn, so zelo dobre tudi Romerbad v Bad Kleinkirchheimu. Splača se še Aqua Dome na tirolskem, sam mal daleč je za moj pojem. Drugih pa ne bi poznal..  | 
	|||||

Poglej mal po Kolektiva.si ali pa megabon....imajo zdej velik teh znižanj za toplice in se za nekaj odločita skupaj  

| 
	|||||

Lasko je res zakon. Ampak pejt samo ce mas kes, oz dobro, verjetno majo tud kake hude vikend pakete ipd.. Drugace pa kaksne a la carte vecerjice in masaze in savnice kar nanesejo.. 
			_________________ A buddhist monk walks into a pizza joint and says, "Make me one with everything"  | 
	|||||

Tudi jaz dam glas za laško.Sploh če mislita it v savne pa to so tu res 1A,vsaj za moje pojme.Je pa res kar drago... 
			_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11  iPad pro 11 inch iPegla  | 
	|||||

|||||

Z kartami za 3dni za bazen in savno?Drugače je bazen+savna v Laškem za cel dan med vikendom okrog 20,25€... 
			_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11  iPad pro 11 inch iPegla  | 
	|||||

Bolj natančno hotel Livada - vrhunsko.  | 
	|||||

S familijo smo bili za novo leto v toplicah Vivat (Moravske Toplice) res vrhunske toplice, sploh pa prekmurska kulinarika, kar nekaj lokalnih znamenitosti in prijaznost domačinov. Cene so za razliko od ostalih toplic ugodne, možnost bivanja v hotelskih sobah ali apartmajih...in kar mi je še najbolj všeč...ni tiste gužve, ki smo je vajeni iz zgoraj omenjenih toplic!

Zelo priporočam... _________________ Apple is Life Style  | 
	|||||

Vivat je tudi kolega hvalil...sam je reku da obvezno hotel in ne apartma (depandansa) za pozimi, da ti ni treba hodit po odprtem v kopalnem plascu...Aja to bi tudi najraje pri izboru hotela, da ni treba hodit ven za it na bazen   
			Lp _________________ ![]()  | 
	|||||

Jap, vivat je ok. Do sedaj bil ene 3x v hotelu, v depandansi pa se ne. Hotel je ok! 

| 
	|||||

Mislim, da so karte in vse...Megabon je imel akcijo. _________________ ![]()  | 
	|||||

Če se odločiš za Vivat ti toplo priporočam, da se oglasiš pri Aleksandeu...lokalno gostišče, ki si za moje pojme kar se tiče hrane in gostoljubja zasluži vse zvezdice...okusno, domače in pa poceni...  
			_________________ Apple is Life Style  | 
	|||||

ahoj  
			MyinT lahko poveš mogoče kak je s savnami tam porihtano ? so v istem prostoru kot bazen al kako ? Zunanji bazen s toplo vodo vrjetno zdaj ne deluje kot majo to drugje porihtano ? hvala za odg. _________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||

@MPodlesnik a mi lahko zaupas kje si nasel to ponudbo...lahko tudi na ZS   
	|||||

Savne so ločene od bazenov, zunanji bazen s toplo vodo deluje normalno, ker je povezan z notranjim bazenom, za vse, ki pa obožujejo res vročo vodo direkt iz vrelca (40*C / vonj po nafti) pa se lahko namakajo še v posebnem zunanjem bazenu. _________________ Apple is Life Style  | 
	|||||

Primoz najdel sem jo na spletni strani term vivat... Pod ponudbe je 2 noci se pravi 3 dni kopanja za nekaj vec kot 100€ na osebo. In to hotel. Boma vejetno se kar za tole opcijo odlocla. Upam da je se kaj prosto... 

http://www.vivat.si/sl/ponudba/mini-oddih _________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||

_________________  iPhone 14 256GB Space Grey  Macbook Pro 2016 Retina Touch  Watch Ultra  IPad 6th gen.  TV 4k 5th gen.  Airpods Pro  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |