Tole bo noro!
Cena se bo gibala med 59$ in 99$
Tukaj je že predstavitev iz CES 2013
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 09. Jan 2013 08:57; skupaj popravljeno 1 krat
| Sensus: aktivni ovitek za iPhone | |||||
Tole bo noro! Cena se bo gibala med 59$ in 99$ Tukaj je že predstavitev iz CES 2013 Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 09. Jan 2013 08:57; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sem ravno vceri preletel te novice o novih dodatkih, ki so bili predstavljeni na CES-u...neki jih je res zanimivih
Lp _________________ ![]() |
|||||
men pa tole ni neki ušeč in tud se mi zdi bol neuporabno
|
|||||
sem tudi jaz zasledil zadevo ko je bila pred dvema dnevoma predstavljena na ces2013. Sicer je zelo zanimiva stvar na prvi pogled, ampak kot je že mortaL omenil, se tudi meni zdi precej neuporabna
|
|||||
Tole je res neuporabno wtf mi bo to če mam pa telefon na tuch screen??
|
|||||
Tudi jaz sem enakega mnenja. Edina uporabna je mogoce tisti side slider samo me zanima kako se pol obnese med uporabo z eno roko, da nima pol kr nekih fint pa skace sem pa tja ce si na netu Edit: Je pa vsekakor fajn in zanimivo videt kako napreduje vse skupaj in kaksne nove zadeve prihajajo na trg |
|||||
Brezveze, če nena namensko uporabljaš.Niti ne vem trenutno, zakaj bi to prav prišlo!? Pa še note2 narediš iz iphona...
_________________ ---->>>> rawr |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |