zivjo. jst mam ipod photo (cetrta generacija) z barvnim ekranom. je 60gb. na ipod ni rubrike video pa me zanima ce se da to kako spremenit, da bi na njem lahko gledou filme?
full hvala za pomoc!!!
lp
| ipod photo | |||||
zivjo. jst mam ipod photo (cetrta generacija) z barvnim ekranom. je 60gb. na ipod ni rubrike video pa me zanima ce se da to kako spremenit, da bi na njem lahko gledou filme?
full hvala za pomoc!!! lp |
|||||
Pomoje če bi drugo programsko opremo gor naložil bi se dalo. Vendar s tem se poslabša koliko časa baterija zdrži. Pa še ni tok lahko pomoje.
|
|||||
Menda se da gor dat linux za iPoda. Mislim, da samo v tistem primeru lahko gledaš filme. Boš moral pa najti stran tega linuxa in preveriti, če je to res.
Original iPod software zanj ne boš mogel namestiti. |
|||||
kako se pa namesti programska oprema na ipod? jst sem kar se tega tice dost zacetnik. tega ipoda sem kupu od prjatla dost pocen ker sem biu preprican da se da filme gor gledat...kakrsnkol nasvet mi bo prou prsu...najlepsa hvala!
|
|||||
Vse to preko iTunes programa |
|||||
Na iPod photu se ne da gledat filom (fajn prjatla maš :twisted: ). Kolikor pomnim se tudi z iPod linuxi ni dalo (vsaj takrat). Lahk pa probaš http://www.fuckinggoogleit.com/ mogoč pa kej najdeš :twisted: .
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |