| pomoč safari | |||||
Danes sem nabavil svojega prvega maca pa ne znam brskalnika (safari in firefox) raztegnit cez cel ekran. Mi lahko kdo prosim pove, kako dobis celostranski nacin? Tako, da se tudi docka ne vidi... Mi je res motece ... ziher je kaka butasta fora ...
|
|||||
Spodnji desni kot - siva puscica. Ga moras rocno. .Je malo drugacna logika kot v winsih, ker ti tu + gumb okno "optimizira" ne "maksimizira".
Docka pa ne bos moral prekriti. |
|||||
aha, thx. Ne stekam sicer v cem je fora ...
|
|||||
Drugacna logika. Ce bi cel zivljenje uporablju Maca pa pol su na winse bi ti bla pa tista cudna
Give it a month |
|||||
Stisneš kombinacijo "alt + jabuk + d" da se dock skrije in na desni spodnji strani Safarija potegneš čez cel ekran |
|||||
to mi deli
Ne rabim meseca. Mi je ze sedaj totalno zlezu pod kozo. Sedaj se ravno ubadam s tem kako naj pripravim Front Row, da bo prepoznal mp3-je, ki sem jih prenesu z druzga kompa. Pravi, da je le za kupljene ali pa uvozene (zripane s cd-ja). Zaenkrat nimam besed, res se moram se mal privadit na mal drugacno okolje, sam je naceloma vse zlo izi. |
|||||
To da se dock skrije ni isto kot potegniti cez dock
Front row pa rabi kaksen popravek za moje pojme da bo spet uporaben kot je bil v tigru ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |