Prosim, brez "malih oglasov" in podobnih kupo-prodajnih postopkov.
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 15. Maj 2013 21:52; skupaj popravljeno 1 krat
| iPhone 5 pri SiMobilu (4) | |||||
Prosim, brez "malih oglasov" in podobnih kupo-prodajnih postopkov.
Nazadnje urejal/a Puck0 Sre 15. Maj 2013 21:52; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mask664 v poslovalnici na teznu v MB.
|
|||||
Danes dobil klic iz Europarka v MB in ga tudi prevzel. Črni 16 GB.
Prodajalec je rekel, da so jih dobili samo 10. |
|||||
Na glavnem trgu v MB so jih dobili 120.
|
|||||
Ce rabi kdo kodo za beli i5 16gb v centru LJ (presernov trg), naj se javi na PM. Podarim.
|
|||||
Danes dopoldne dobil sms za črnega 16gb na čopovi/prešerc
Dolga je bla, ampak se je splačal počakat _________________ MacBook Pro 15" |
|||||
Kakšna pa je kaj situacija z BTC-jem v Ljubljani?
|
|||||
Danes so jih ful dobil... (16GB)
|
|||||
Mene pa zanima, to kupujete iphone 5 pri simobilu, a ga vzamete v prosti prodaji (polna cena) ali kakšne pakete? Ker js bi ga prek orto u nulo , za 440€ z 20€ na mesec naročnine, se mi zdi najbolš...
|
|||||
Ne pomaga ![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
MALI OGLASI
|
|||||
pomaga, pomaga ..
Zdaj lahko utemeljeno klikam na
tisti mali, prefrigani X ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Super _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Prodajalka mi je rekla da sem 50. v vrsti, baje pa da jih je še več ko 300 pred mano (BTC), čakam pa na 16ico, rezerviral sem pa v začetku oktobra, upam da bo sms kmalu Nazadnje urejal/a aslonix Tor 18. Dec 2012 22:40; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Danes je kolega dobil iphone na simobilu brez rezervacije. Ne vem kako lahko eni cakate v vrsti. Zanimivo.
|
|||||
This is a JOKE, right?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
No joke, simobil = joke.
|
|||||
Glej klical sem kolega, ki mi je zadnjic omenjal da se zanima za iphone.
Jaz sem danes dobil 2 rezervaciji ampak ne bom vzel telefona, ker ga dobim na firmi. Potem me je klical da je sel na simobil in ga kupil na podjetje v prosti prodaji. Brez kakršnekoli rezervacije. Simobil se dela norca s temi rezervacijami. |
|||||
Verjetno je imel srečo in je prišel ravno pravi trenutek "mimo"
_________________ |
|||||
Preko podjetja ga lahko brez rezervacije dobiš
So lansk let tut 4s 64gb podjetjem rihtal, ko si lahko samo sanjal da kot fizična oseba dobiš 16gb _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 30, 31, 32 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |