Problem z miško (trackpadom) | |||||
Zelo je podobnu temu spodnjemu posnetku: http://www.youtube.com/watch?v=Kbs59RYxBys Začelo se je pa dogajati ko sem ga prinesel iz mraza na toplo in takoj prižgal. Problem zgine za kako minuto če parkrat bol na trdo tapnem po trackpadu Sledljivost je normalna če kliknem in potem vlečem po trackpadu (če bi želel kaj označiti). To je nekaj simptomov. (ta problem se mi je že pojavil poleti ko sem imel MBP na mizi in delal z njim nad mano je pa pihala klima..) Če kdo kaj ve oz če je že imel podobno težavo naj mi sporoči. Lp |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
Bad luck Brian, drugače pa tega ne počni, dokler ni vsaj par minut na toplem računalnik...tudi piše v owners manual v kakšnih temperaturah se lahko shranjuje v standby in ugasnjen ter po kolikšnem času ga lahko vklopiš, če si to počel potem si tudi opazil, da si imel kdaj rosen zaslon takoj po vklopu... And dont ask me why. _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
![]() |
|||||
In ekran ni bil rosen, zato upam da ni problem tu, vse drugo mi pa dela normalno.. Drugače pa pozimi zelo pazim na to ker so večje temperaturne razlike.. Sem ga pa tudi odpru in baterija se mi zdi ok.. Pojma nimam kaj naj naredim.. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
Če bo še pa kdaj nagajal trackpad bom pa najprej poskusil odstraniti baterijo. Hvala vam za nasvete in pomoč. Lep pozdrav. |
|||||
![]() |
|||||
menjam trackpad? ali pa je v čem drugem problem? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ testking www.testking.us CISSP CISSP practice test 70-640 70-640 practice test 350-030 350-030 practice test |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |