itoucha al pa igro
| itouch | |||||

mene pa znima če bi loh kkšn ker link poslou za kak program za  :touch: 

itoucha al pa igro  | 
	|||||

Naloži si installer pol bo pa šlo. Sam jaz ti ga ne bom še enkrat, ker sem zaradi živčnosti skoraj umrl. 

| 
	|||||

mene pa zanima kako iz youtuba na PC downloadam filmčke 

| 
	|||||

| 
	|||||

Imam podobno vprašanje kot je zgoraj... znanec je pri nas kupil iPod Touch in originalno na njem ni ikonce Installer, s katero bi lahko namestil BSD Subsystem in ostale programčke iz Installerja... pri iPhone mi je zadeva jasna... restoraš na zadnjo verzijo, odkleneš z ZiPhone in zadeva deluje. Kakšen je pa postopek z iPod Touch? 

| 
	|||||

Enaka  | 
	|||||

Kakšen nejailbrake postopek pa ne obstaja? Npr. v primeru, da ima uporabnik že svojo zbirko gor in je ne bi rad še enkrat nalagal? 

| 
	|||||

Saj zbirka se tako sinhronizira preko iTunes... kaj drugega kot glasbo pa tako ne mores imeti ze gor Pa mislim,d a pri jailbreaku ne izgubis nicesar, kar je ze gor, ce ga prej ne nadgradis oz. ce ze imas zadnjo verzijo ...  | 
	|||||

nekej o iphone... kako js sinhroniziram imenik na računalnik??? 

| 
	|||||

Kakšen pa je tvoj prejšnji telefon? Če je Nokia, lahko z Nokia PC Suite, tam izbereš sihroniziraj kontakte in so potem v Outlooku, to je seveda če delaš na Windowsih, na Macu pa nevem kako bi to potekalo. Če pa želiš direktno iz iPhone pobrat kontakte iz sim kartice, potem pa v installerju skini programček SIMport. Drugače pa ne bodi tolko len in malo pobrskaj po forumu. LP  | 
	|||||

xD  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |