Lep pozdrav. Rad mi nekako usposobil, da bi imel mapiran disk na macu, kot ga imam na windows mašini. Na pc-ju imam šeran disk, ki ga pa na macu ne morem listat in brskat. Kakšna ideja, kako naj zadevo uredim?
hvala
| disk sharing za mac iz windows mašine | |||||
Lep pozdrav. Rad mi nekako usposobil, da bi imel mapiran disk na macu, kot ga imam na windows mašini. Na pc-ju imam šeran disk, ki ga pa na macu ne morem listat in brskat. Kakšna ideja, kako naj zadevo uredim?
hvala |
|||||
Kateri OS uporabljaš, kako maš urejeno domače omrežje, ...? |
|||||
Na starem pc-ju, ki ga sedaj uporabljam za predvajalnik videa, glasbe, shranjevanju podatkov in torrent, je nameščena Vista. Računalnik je na mreži preko routerja. Na macu je pa Leopard. V finderju vidim windows mašino, prav tako na hčerkinem prenosniku vidim maca. Sedaj bi samo še na macu rad ustvaril bljižnico na namizju za disk kjer delim datoteke.
Upam da nisem preveč zakompliciral |
|||||
Ne sedaj je vse jasno. Samo še nekaj. Ali je možno z mac-om brskati po PC-ju? Če je, se naredi samo alias folderja (za cel disk je potrebno narediti alias šele potem, ko se pojavi disk na namizju Leoparda) in ga povleči na namizje oz. željeno lokacijo. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |