Macbook 5.1 (Unibody) Utripanje osvetlitve ekrana | |||||
Moj macbook ima hibo, katere ne znam umestit ce je resna ali ne. Po prebujanju iz sleepa ekran utripa, ce je svetilnost nastavljena vec kot na polovico. Barve so ok, le sama osvetlitev, kot ta bi gledal zarnico ki bo vsak trenutek crknila. Sedaj pa me zanima kaj bi to znalo bit. Racunalnik je star 4 leta, res ogromno v uporabi in vem da se mu pribljizuje cas ko bo nekaj crknilo. Ekran je bil menjan pred dvema letoma pod garancijo. Sprasujem predvsem, ker kolebam ce naj kupim novo baterijo(Drzi dobro uro in pol uporabe na faxu, kar je ze malo malo) ali naj se pocakam da ga vzame in kupim novega cez cas.... Hvala za nasvete in mnenja! Lp, N |
|||||
![]() |
|||||
baterija je že druga (iz kitajske 30e) je late 2008 unibody. imo ne bo kr tk crknu, moj je že precej zdelan (tut skos v uporabi 4 leta) pa je po tleh odletel že 4x pa še kr melje na polno. magari kupi baterijo iz kitajske nekje, men drži zdle že dve leti normalno. originalna se mi je napihnila _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Mi lahko daš link? Ker se že dolgo odločam med apple orginalno in ebay robo. Ima kdo drug izkušnje z neorginalnimi baterijami? Veliko dobrega sem slisal o http://www.newertech.com/products/macbook_batt_13_uni.php |
|||||
![]() |
|||||
to kar si polinkal je ene 3 stopnje bolj legit od tega kar sem jaz naročil (na ebayu po ceni padajoče najcenejše za ca 30e) dejansko sem že tri baterije iz kitajske skinil, še dve za Macbook tak kot maš ti. Vse so bile napihnjene. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |