Osebno jih v slovenskih trafikah sploh še nisem zasledil in jih posledično tudi ne berem. cold_L je enkrat kupil sicer pregrešno drag (vsaj v Slo.) MacWorld, ki pa se mi ni zdel nič posebnega. Poln reklam in stvari, ki sem jih izvedel že na internetu.
Ce imas net, nima smisla.
Sicer imajo, kakor je _The_Man_ omenil, v maximarketu v Ljubljani MacWorld, pa je revije 100 strani reklam, druge 100 pa clankov z neta.
Jaz sem se par dni nazaj narocil na computerarts tisdtih 65 funtov cca 22 k sit se mi zdi kar spodobna cena za dostavo v slo (zdaj sm eu) pa te zadeve boljs laufajo. dobis 13 stevilk.
bomo videli. nisem se nic dobil ker sem se par dni nazaj narocil in se ni isla nobena nova stevilka. po emailu sem dobil obvestilo da je uspesno stekla narocitev ter transakcija iz vize. upam, da me niso samo oropal 65 funtov ampak da mi bodo poslal tud cajtng!
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.