iMac WiFi problem | |||||
Odkar imam doma IMaca povezanega na wifi, se mi po parih minutah "sesuje internet", wifi potem ne deluje tudi na drugih PCjih... Ko v iMacu izklopim wifi in ponovno vklopim, internet že spet dela... Tuki se mi zdi da to težavo povzroža iMac... Kaj bi to lahko bilo? kako bi ta problem rešil? |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Think positive! |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pri več računalnikih je najbolje imeti vezavo urejeno nekako tako ISPMODEM-ROUTER(lahkotudije wi-fi)-SWITCH(poljubnoštevilo) |
|||||
![]() |
|||||
emm tole ne vem niti kaj si hotel napisat?? Koliko kompov drži isp? v vednost isp nikoli ne omejuje kompov nikjer po svetu, ker isp ne ve koliko naprav je priklpljeno na mrežo, saj za njegovim modemom imaš lahko postavljenne 3 firewalle in vidi samo prvi firewall oz. njegovo mac adresso pol pa tema naprej.... Zakaj rabi več zunanjih ipjev?? A bo hostala domene,vpsje,maile? FE Flash napiši mi raje katero firmo imaš routerja-modema pa bomo dalje reševali tvoj problem _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Imam belkin F5D8236, sej pravim imac sesuje wifi router, ko izklopim wifi na imacu se wifi router postavi nazaj... čudno |
|||||
![]() |
|||||
dej tazadnji firmware 3xxxx gor http://en-us-support.belkin.com/app/answers/detail/a_id/306/~/f5d8236-4-n-wireless-router---firmware _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Sem tudi updajtu firmware na wifi routerju in update wifija na macu, vnesel tudi ročno DNS, ampak nič.. tako da imam lepo kabel Ima še kdo ta problem na Macu 2011? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |