Čimveč predlogov in prosim ne ponavljajte se
| Predlogi za rojstnodnevna darila... | ||||||||
No, ker je tole zelo porabno, človek pa nima velikokrat ideje, kaj bi kupil, me zanima, kaj predlagate kot darilo za RD in se pri tem omejite na vrednost do 50 tisočakov.
Čimveč predlogov in prosim ne ponavljajte se |
||||||||
hmm ne vem sicer za kak namen oz ne poznam ljudi pa zacnimo z predlogi
airport express bon za knjige v konzorciju kino joker torbo za pb ibook ali pa na splosno torbo cigare (amapk da bojo dobre ker drugace je brezveze) parfum,.... hmm ne vem to je blo zdele na brzino skup dano kaj vec povej o osebi lp Avi |
||||||||
|
odvisno od spola in značaja osebe. povej več in dobiš odgovor.
|
|||||||
|
tudi starost in tvoja zveza ali naveza do te osebe ne bi bila odveč.
|
|||||||
|
na kratko. nekaj kar se sklada s hobiji/interesi osebe. moški imamo načeloma radi praktična darila in sovražimo "okrasno" kramo ko so obleke, ličila in kozmetika.
vrednost darila je pogojeno s tem kar si dobil od omenjene osebe sam, da ne spraviš sebe ali osebe v neroden položaj. če ne veš kaj kupiti pa žal osebo poznaš premalo. |
|||||||
Sem mel v mislih kaj bolj računalniškega, ko smo ravno na računalniškem forumu
recimo iWork je že ena zadeva pa Tiger tud, to dvoje skupi bi blo idealno, sam kaj ko tigra še ni zuni! |
||||||||
|
... če se oseba ukvarja z glasbo GarageBand Jam Pack
... v nasprotnem .Mac Retail Box (naročnina za leto dni), iPod Shuffle (USB ključ in MP3 predvajalnik), iSight, iWork, iLife ali knjiga Apple Confidential, The Cult of Mac ipd. |
|||||||
Res da zna biti kriza s časom glede na to, da gre za rojstni dan ampak prednaročila za Tiger na Amazonu sprejemajo že od novembra. Vse bolj verjetna je aprilska predstavitev Tigra, kar niti ni tako daleč.
Drugače pa predlagam že omenjeni AirPort Express, iPod mini ali shuffle, torbico za fotoaparat in kakšno flash kartico, kvalitetno miško, ergonomski računalniški stol... |
||||||||
Morda tudi kaksen dodatek za ipoda, ce ga ima. Ipod nogavice so mi totalno kul.
|
||||||||
Cool cool
- AP Express (ampak vem, da že ima Aiport Base Station in dvomim, da je interes po dodatnem AP, razen mogoče zarad audia) - iWork - Tiger (The_Man: a pol pošljejo tud v EU? res? Amazon se mi zdi, da bi znala bit jeba - računalniški stol bi tud še šlo (kaki predlogi? za kake lepo oblikovane? take mal fancy pa da so v SLO prodajani) |
||||||||
|
||||||||
Kaj pa recimo kak zunanji disk 2,5"?
Kterga priporočate med 7200? in kterga med 5400? |
||||||||
Al pa kak USB flash disk, ki ma 4 GB? A to že pr nas sploh prodajajo?
|
||||||||
|
le enaA ponuja 2GB, ostale spletne trgovine 1GB:
Memory Solutions USB 2.0 Drive 2GB Corsair Flash Voyager USB 2.0 Drive 2GB ... Prenosno ohišje 3,5" USB 2.0 Prenosno ohišje 2,5" USB 2.0 |
|||||||
|
Com-Shop in trdi diski 2,5"
enaA in trdi diski 2,5" ... razpon od 20GB do 100GB in od 4200rpm do 7200rpm (Fujitsu, Seagate in WD). |
|||||||
|
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |