Pozdravljeni!
Včeraj se mi je pripetila "nesreča" in mi je počil body od Canon 7d - pri gumbi MENU na levi strani. Razpoka je velika cca. 0.5 cm in me zanima ali se da to popraviti? Ali se na primer da kupiti samo ohišje?
Lp
| Počen Canon 7D body | |||||
Pozdravljeni!
Včeraj se mi je pripetila "nesreča" in mi je počil body od Canon 7d - pri gumbi MENU na levi strani. Razpoka je velika cca. 0.5 cm in me zanima ali se da to popraviti? Ali se na primer da kupiti samo ohišje? Lp |
|||||
Odvisno od razpoke,težko je na pamet ocenjevat ... prilimaj kako sliko.
_________________ |
|||||
|
|||||
|
|||||
Fotograf pa tak zmazek...daj malo posvetli to zadevo..Uff
|
|||||
Sem nalozil se eno sliko - pa tak komentar mi ne koristi
|
|||||
samo plastike se ne da kupit kolkr je men znano. nism pa nič iskal zdaj.
|
|||||
Saj ni plastika - je magnezij + aluminij
Obstaja kako sredstva, ki bi zapolnilo in se strdilo? |
|||||
Verjetno bi blo najbolje,da se obrneš na kak servis,ali pridružiš skupini Fotografi na fb,boš takoj dobil odgovor...
Pa še kak poceni servis po potrebi Sam imam pri Nikonovem body-u zraven menu tipke mali vijak,tako da mislim da bi se pri meni to dalo menjat... nisem pa prepričan _________________ |
|||||
Katera pa je ta skupina? Mi jih ful ven vrze pri iskanju...
|
|||||
100% obstaja kaj takega, ki zapolni oz "zalepi" razpoko
mislim da je nekaj podobnega kot tiste za kovino-kovino skupaj lepit in take stvari kot so tesnila za črpalke |
|||||
_________________ |
|||||
|
|||||
Hahahha
|
|||||
Jao !! i7 4 fizičnih jeder y HT = fucking beast 8 logičnih jeder
|
|||||
Pa ne bos zdej zarad manjse bojne rane ohisja menjal. Ce vse dela, poskrbi da ne pride not voda, pa akcija.
_________________ Gotterdammerung |
|||||
Če rabiš sam zapolnit luknjo, potem kupi epoksi smolo (dejansko neke vrste tekoč aluminij, ki se nato strdi) in jo čimlepše zapolni in nato greš še po pol deci barve ker je verjetno manj neboš dobil in zadevo pobarvaš. Bolj ko boš pedanten manj se bo zadeva vidla oz bo skor neopazna s pravo barvo.
|
|||||
Evo tukaj lahko dobiš dele za ta tvoj aparat http://www.cameraspareparts.co.uk/canon-eos-7d-camera-spare-parts-200-c.asp |
|||||
tališče Al 660C, meni neznani je postopek pridobitve tekočega Al pri sobni temp. epoksi smola je polimer sestavljena predvsem iz CH (ogljikovodikov) nima nikakršne osnove da s hidratacijo oz. oksidacijo postane kovinski element Al(uminij). Če je obratno bi prosil za razlago. vrjetno si pa mislu kej tazga. http://www.yogi.si/p-135909-hylomix-epoxy-set-za-aluminij-56-g.aspx |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |