| Samsung Galaxy Note | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
5.3” large screen + Light & thin design The 1st HD Super AMOLED display The best multi-input experience on the go Instantly Capture and Annotate Any Screen Expressive personalization of photos and videos HSPA+ 21Mbps or 4G LTE 1.4GHz dual core processor Advanced 8MP camera .. in še nekaj drugih lastnosti - kaj menite vi? Navkljub dejstvu, da sem iPhone privrženec, mi je Samsung-ova zadeva prav simpatična. Prosim, naj ne bo tema namenjena medsebojnemu obračunavanju. _________________ ...::: Puck0 :::... |
Super se mi zdi tista opcija v anketi: "KAJ JE TO"... ker je spot on
Nazadnje urejal/a lakai Tor 08. Nov 2011 19:21; skupaj popravljeno 1 krat |
Smešno izgleda ko telefoniraš
|
Zanimiva zadeva, vendar pa za moj okus prevelik za telefon. Neka mešanica med tablico in telefon. Boljša alternativa je vsekakor iphone in ipad
|
men zgleda kr kul
|
tut men se zdi ekran prevlek za telefon.
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
Ima pa eno veliko prednost pred applom
|
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
@Iphone_4:
Galaxy Note 2 je sedaj koncno na voljo pri Mobitelu >> http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1952&pu=0 |
|
![]() _________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
Mane zanima kje bi se dalo dobit pisalo, ki je priloženo k Note-u? Pa verjetno deluje na ipadu?
_________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
Jaz sem imel Samsung Galaxy S3 (1 mesec), tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 (3 tedne) in Galaxy Note 2 (1 teden).
Ugotovitev zame: čim dlje od Androida. Sedaj kupujem iPada 3 wifi+3g ali iPad Mini Wifi+3g |
Mene moti glih zaradi totega butastega pisala. To se strijnam s Stevom ko je reko enkrat da so pisala neuporabna pa teško je hodit po ulici pa tipkat to... ima Apple dosti bolše rešeno tole.
|
lahko utemeljiš,zakaj? |
14. post na tej strani:
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1528643/page/0/fpart/8/vc/1 4. post na tej strani: http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1443573/page/0/fpart/2/vc/1 Več se mi na da razlagat. Zame so to pač pomembni dejavniki (stabilnost...). |
o stabilnosti iphona in iosja tudi lahko debatiramo .. glede na to, da mi stalno nekej šteka iphone, da itunes match tud približno ne dela tako kot bi moral, na drugi strani mi pa google play music (podobno kot itunes match) deluje na tablici več kot odlično .. aplikacije so na ios ju indentične kot na androidu (in obratno) .. ampak na koncu je itak važno kaj komu sede, sam ne more pa nubeden rečt da je recimo tab2 ali s3 boljši od iphona 4,5 ali obratno.. je stvar okusa in potreb...
|
|
No ja nic posebnega isto kot prvi note, res je pa da rabis orozni list ce hocs okol z njemu hodt
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
men pa zgleda super
|
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |