Prosim za en kratek postopek kako se to naredi !
Hvala!
| ipfone ter gmail | |||||
Prosim za en kratek postopek kako se to naredi !
Hvala! |
|||||
Mislis verjetno nastavitve za GMAIL?
1. Gres v Settings >> Mail >> Add Account 2. Izberes GMAIL iz seznama 3. Vpises zahtevane podatke: - Name: Tvoje ime - Address: tvoj gmail naslov - Password: tvoje geslo - Description: opis (npr,. Moj GMAIL račun) 4. Izberes SAVE in to je to |
|||||
No bom kr tle vprasu. Mam racun pri siol-u in nevem kako naj ta racun aktivirm na iphonu. Kje se vpise tist pop.siol.net in kje un tadrug? Pa a mi lahko se poveste ker sploh je un tadrug?
Hvala |
|||||
hvala!
|
|||||
SMTP (odhajajojči): mail.siol.net POP3 (prihajajoči): pop.siol.net Siol.net |
|||||
Dopolnilo predhodniku. Nastavitve na telefonu so tukaj: Settings->Mail->Add Account...->Other->potem vneseš vse nastavitve za nov mailbox lp |
|||||
Mene pa zanimo kako naštimam da mi bo pošto pobiral iz Gmail, vendar da je potem ko jo na telefonu zbrišem, ne zbriše tudi na strežniku?
Hvala. _________________ Lp Bench |
|||||
V nastavitvah tako nastavis ... ![]() |
|||||
Imam.. sam pod deleted mailbox imam On my iPhone ter izbran smetnjak (Gmail)
|
|||||
Sem zdajle probal izbrisat eno sporocilo... in se iz streznika ni zbrisalo (s temi nastavitvami iz zgornje slike)...
|
|||||
Ja kako, ne razumem. Prej sem imel račun sinhroniziran iz Mail-a na Macu, sedaj sem ustvaril novega na iPhonu, iste nastavitve kot jih imaš ti, pa še vedno zbriše s strežnika.
Hočeš reči da se ti ne premakne v smetnjak ko izbrišeš na telefonu? _________________ Lp Bench |
|||||
Glede tega imma predlog, no, vsaj sam sem si tako uredil zadevo, odprl sem popolnoma nov account na Gmail-u, ki ga uporabljam izključno za pošiljanje in sprejemanje pošte na iPhonu.
|
|||||
...seveda pa si moraš v Settings/Mail/Sending nastaviti ta nov naslov kot default in potem lahko preko njega operiraš tudi npr s Siolovim mailom...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |