Zanima me kaj se zgodi če ipad 2 priključim na pc in odprem itunes nato pa izberem restore.
Ali bo potrebna kakšna aktivacija?
Bo potrebno kaj plačati?
HVALA za odgovore
| restore ipad2 | |||
Zanima me kaj se zgodi če ipad 2 priključim na pc in odprem itunes nato pa izberem restore.
Ali bo potrebna kakšna aktivacija? Bo potrebno kaj plačati? HVALA za odgovore |
|||
Potrebna bo aktivacija (samo počakaš nekaj trenutkov), ni potrebno nič plačati.
Restore ti pa zbriše VSE kar je na iPadu ter POSODOBI na najnovejši operacijski sistem (iOS 6) |
|||
ali se je potrebno prijaviti z apple id
ter koliko časa je treba počakati |
|||
Za uporabo tvoje iNaprave, je vsekakor potrebna prijava z Apple ID
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Zdravo!
Jaz pa imam težavo z restorom iPad-a, ki je jailbreakan na iOS 5.0.1. Rad bi ga restoral in nadgradil na 6.0. Ko uspešno prenese datoteko (cca. 580 MB), piše na displeju, da instalira softweare. Potem pa naenkrat javi: An error has been accoured, check your connection settings. To mi javi pri updatu preko el. vtičnice (WiFi update) in preko iTunes-ov. Kaj naj zdaj naredim?? Je težava v tem, ker je jailbreakan? |
|||
Naredi update preko itunesov .. Če ne bo šlo, potem restore klikni v itunesih ..
Očitno neki nagaja iz jailbreaka ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Vse to sem že naredil.
iTunes-i takoj ko zaznajo napravo, javijo da je na razpolago update. Kliknem download and update.... error Kliknem update in restore...isto, kliknem Restore... nič se ne zgodi.... hmmm Vse to preko iTunes-ov. |
|||
Dej ga v DFU mode, pa bo šlo .. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
OK, bom probal.
Hvala! |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |