Hej. Odpiram novo temo ker nisem zanau nikjer to kar me zanima. Recimo ko restoras telefon kako povrniti kupljene aplikacije na cydii ce se sploh da..
			| Kupljene aplikacije na Cydii | |||||
| 
 Hej. Odpiram novo temo ker nisem zanau nikjer to kar me zanima. Recimo ko restoras telefon kako povrniti kupljene aplikacije na cydii ce se sploh da.. _________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold | |||||
|  | |||||
| 
 Kupljene so bile preko narejenga Cydia računa (mislim da je celo vezan na FB lahko) .. Vpišeš se notr v Cydii z obstoječim računom pa je! 
 Isti sistem k apple ID pa app store _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 
 Tako je FB ali Gmail.. | |||||
|  | |||||
| 

a to misls k te uprasa pred placilom da se prjavis iz fb al pa gmailom pol naprej je pa placilo ane _________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold | |||||
|  | |||||
| 
 Ja... Ce jih hoces pa obnovit gres pa na prvi strani pod manage account pa se vpises in potem kliknes instalable purchases ali nekaj podobnega pa ti vse vrze vn ... | |||||
|  | |||||
| 
 Pravzaprav plačila sploh ne morš nardit oz. kupit ja, če se ne registriraš    _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 
 aha ok. kaj pa ce se na cydio na drugmu iphonu prjavim iz svojmu racunom
 ki ga uporabljam na svojmu iphonu? _________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold | |||||
|  | |||||
| 

Potem pa še tam lahko inštaliraš vse kupljene applikacije oziroma tweake. | |||||
|  | |||||
| 
 ql:) hvala za odgovore;) _________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |