| Teme za OS X | |||

http://www.macthemes.net/ je dober naslov, če si želite spremeniti izgled OS Xa. Na voljo je kar nekaj tem, nekatere so seveda boljše kot druge. Tudi sam sem jih že nekaj poizkusil, vendar se na koncu vedno vrnem k privzeti temi.   

| 
	|||

Kako pa zamenam temo v sistemu??  

| 
	|||

Potrebuješ program z imenom ShapeShifter saj sam OS X tem ne podpira. 

| 
	|||

...sliš se preveč podobn kot WindowBlinds za winse  :crazy: 

...js bi trikrat premislu preden bi instaliru to -_-  | 
	|||

Zakaj? Ker spreminja določene osnove sistema? Inštaliral sem, poskusil, uninštaliral in zaenkrat nisem imel s kakšnimi ostanki programa nikakeršnih problemov. Res pa je, da bi šlo lahko hitro kaj precej narobe, če program ne bi bil dobro napisan.  :crazy:  

| 
	|||

<dl&rt;<dt&rt;_The_Man_ je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Res pa je, da bi šlo lahko hitro kaj precej narobe, če program ne bi bil dobro napisan.  :crazy: </dd&rt;</dl&rt;

točn zarad tega!! ...slabe izkušnje z WindowBlinds ...je pa res, da bi vrjetn v končni fazi popustil (ker bi mi default look presedat začel), sprobu zadevo in če bi vidu da je kul, bi jo obdržu  | 
	|||

Poznam te probleme, sem imel podobne na Windowsih, sicer ne z Window Blinds. Nekaterih sistemskih ikon nisem mogel spremeniti nazaj, program je zameštral register ipd.

Mislim, da OS X ne pusti, da bi se kakšen program mešal tako globoko v sistem, da bi pozročil veliko škodo, kakšne druge ikone bi morda zgledale slabše, ne bi pa "ubile" sistema.  | 
	|||

Znalo bi vas zanimat tole tekmovanje tem za OS X. Sicer so to samo predlogi, vendar bodo zmagovalni doživeli brezplačno pretvorbo v pravo temo za OS X. Kater vnos vam je najbolj všeč? 

| 
	|||

Dynamica 

| 
	|||

_________________ ... nobody will ever know bout' my intentions!  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |