nekje sem prebral da se iMac hitro segreje in me zanima če bi jest recimo vlekel dol filme in iMac pustil prižgan brez kjakšnega ugašanja en teden ali bi se močno pregrel in ali bi še vedno delal???A jeiMac sploh dobr met če velik vlečeš filme?????
| iMac-Pregrevanje | |||||
nekje sem prebral da se iMac hitro segreje in me zanima če bi jest recimo vlekel dol filme in iMac pustil prižgan brez kjakšnega ugašanja en teden ali bi se močno pregrel in ali bi še vedno delal???A jeiMac sploh dobr met če velik vlečeš filme?????
|
|||||
Zakaj tega nisi vprašal v temi, ki si jo odprl že prej?
|
|||||
ja ne vem k se mi je zdel čuden da bi v eni temi ej sam če veš rešitev mi plis povej plisss??????????????
|
|||||
ponavadi ga imam neprestano uklopljenega od petka do ponedeljka, in je vedno delal normalno
|
|||||
ej hvala!!!!
|
|||||
Alen a je to Alu iMac ali stari beli iMac? O gretju je menda bilo bolj govora pri Alu iMacih.
|
|||||
Jaz pri mojem 24" Alu iMac-u zaenkrat ne opažam težav z grejem - ko je recimo v polnem pogonu (kakšna video montaža ali delo z fotografijami - igric ne igram) se sicer na vrhu segreje (kjer je tudi izstopna reža za zrak) ampak se mi ne zdi nič pretresljivega (recimo okoli 50-60st). Ostale temeprature so pa nekje v mejah normale (do 50 st).
Pri stalnem downloadanju pa itak stvar ne dela z polno močjo in osebno mislim, da kakšnega pregrevanje ne bi smelo bit. LP |
|||||
Alu Kot je Tma povedal, se segreje tam kjer je izstopna reža, drugače pa so tempreature normalne |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |