Problem je, da sem inštaliral Adobe Acrobat in ga nato spet odstranil, zdaj pa hoče Safari ali da mu najdem Acrobat na disku ali pa .pdf kar downloada in ga nato prikaže v Preview.
Kako torej dobiti nazaj tisti default PDF viewer?
| kako dobiti nazaj default Safari PDF viewer? | |||
Problem je, da sem inštaliral Adobe Acrobat in ga nato spet odstranil, zdaj pa hoče Safari ali da mu najdem Acrobat na disku ali pa .pdf kar downloada in ga nato prikaže v Preview.
Kako torej dobiti nazaj tisti default PDF viewer? |
|||
Ne vem kako to točno pri angleškem appelu.
Pravzaprav pa je čisto enostavno. Izberi kakršenkoli pdf-file in ga označi v Finderju. S in "I" dobiš informacije o tem fileu kot kaže slikica.
Kjer sem obkrožal, moraš izbrati "Preview" pa "zamenjaj za vse". |
|||
Mislim, da me nisi čisto razumel. Nazaj hočem takšne Safarijeve gumbke spodaj, ko se mi odpre pdf:
Kar pa dobim, če hočem v Safariju odpreti pdf, je tole:
Problem je da Adobeov Acrobat Reader najbrž naloži čez Safarijevega svojo verzijo. Bom pogledal v Library, mogoče tam najdem kakšen add-on file, ki se ga da zbrisati. |
|||
No sem razmišljal v pravi smeri. Rešitev sem našel na Apple Discussions.
Da povzamem. Pojdite v Library> Internet Plug-Ins in zbrišite nekaj podobnega Adobe Acrobat Plugin.plugin. Nato še resetirajte Safari in default viewer je nazaj. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |