Pozdravljeni,
obstaja 3 letnagarancija za Apple iPad 3?
Če ne, me zanima kako jo lahko dobim?
Preko zavarovalnice ali kako?
| Apple garancija 3 leta | |||||
Pozdravljeni,
obstaja 3 letnagarancija za Apple iPad 3? Če ne, me zanima kako jo lahko dobim? Preko zavarovalnice ali kako? |
|||||
Ja ponavadi ima vsaka prodajalna svojo zaščito (dodatno)..
EPL vem da jo ima, pa bigbang tudi in pa harvey norman... Povprašaš ob nakupu. |
|||||
Uradno ne ... Lahko edino preko kaksne Big Bang "Se Zgodi" garancije ali EPL "Polna zaščita" ... ali kaj podobnega ...
|
|||||
BigBang goljufa tako da samo pokrade in je vse rešeno.
|
|||||
Jest, kaj iSpot ima tudi kaj takega na voljo (mam namen jutri apple tv 2 tam kupit). |
|||||
Meni je po 2 letih začela grafična nagajat na Macbook Pro in sem dobil zastonj čisto novi model zaradi "Se zgodi". _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Saj bi lahko sam pgoledal na njihovi strani http://www.ispot.si/zascita.html |
|||||
Hvala za link. |
|||||
Bom vprasal kar tukaj
Brez kaksnega dodatnega zavarovanja velja 1 letna apple international warranty, ce se ne motim? Potrebujem kaksen dokument o nakupu, ce bi ipad nesel na popravilo? Lp |
|||||
Bom vprasal kar tukaj
Brez kaksnega dodatnega zavarovanja velja 1 letna apple international warranty, ce se ne motim? Potrebujem kaksen dokument o nakupu, ce bi ipad nesel na popravilo? Lp |
|||||
1 leto mu normalno velja garancija, ki pa ne krije fizičnih poškodb. potrebuješ račun.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |