Kaj narest?
| Nujna pomoč-zaklenjen iphone? | |||
Danes zjutri mi je sin (2 leti) vzel fon in predn sm opazla da ga ni je že neki naredu in v glavnem na fonu piše Could not activate Iphone... pa sm ugasnla in pržgala pa vtipkam pin kodo,se povežem na wifi in potem piše počakaj par minut,in čakam in napiše Could not activate Iphone...
Kaj narest? |
|||
Naredil je reset telefona na tovarniške nastavitve.
Če je odlenjen, ga priklopi na iTunes in aktiviraj, sicer pa hacktivacija s kaksnim jailbreak orodjem. |
|||
omg
ni odklenjen,na simobil je kaj pa zdj? |
|||
Pri katerem ponudniku pa si ti?
|
|||
simobil
|
|||
Ce je zaklenjen na Si.mobil, potem s Si.mobilovo kartico deluje ... Priklopi ga na iTuens in imej vstavljeno SIM kartico in internetno pvoezavo na racunalniku ... ter sledi navodilom v iTunes ...
Za kateri telefon sploh gre? iPhone 4 ali 4S? Ali je bil jailbreakan? |
|||
Edina stvar ki jo lah nardim na itunsih je restore...potem mi zbriše čist vse kar sm mela gor ne?
4s mam, pa ni jailbreakan.. |
|||
meni se je zgodilo popolnoma enako!!! ...Pa nimam otrok, ampak je to naredil sam od sebe...
![]() |
|||
o bed
in si restoru fon? |
|||
Moji ženi se je zgodilo isto. Imela je pa gor iOS6 beta in je potekla. Sem restoral z novim ipswjem in je ok.
Lp |
|||
Aaaa.. potem je to to... Tisti, ki ste imeli gor iOS 6 beta 3 ali 4, je vceraj potekla ta beta ... in drugace kot z restore-om ne bo slo resit ...
Ce se ze uporablja beta verzije, je treba potem tudi redno nadgrajevati... in/ali redno delat backup ... Tole je do 6. avgusta letos, ko je izsla beta 4: ![]() |
|||
še restora ne morm narest
|
|||
Backupe sem redno delal...
Nisem ga restoral - sem šel v službo... In to se spomnijo 1. oktobra v ponedeljek - OMG ! Apple ![]() |
|||
@Yurex7: Noja... to je znano ze dva meseca ... tako, da se niso spomnili to 1. oktobra
@miya Ce ne drugace, bo trebno tefon spravit v DFU ali Recovery nacin in potem restorat ... http://support.apple.com/kb/HT1808?viewlocale=en_US&locale=en_US |
|||
jst to ne znam delat
|
|||
saj imaš v videu lepo prikazano…
_________________ |
|||
sploh se ne potrudi kr vnaprje že reče da ona pa to ne zna :alien: :alien:
|
|||
sj sploh ne bom kometirala zadnga posta...
kje pa je video? |
|||
Telefon daš v DFU: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 in potem restore!
P.S. na youtube imaš polno na temo DFU mode |
|||
Če si iz kranja ti priskočim osebno ma pomoč...
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |