Jabuk
Kako do iPod Touch 1.1.3 Applications Updatea
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.01.2008 13:53:16
Kako do iPod Touch 1.1.3 Applications Updatea
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na blogu sem se malo razpisal o možnostih nakupa iPod Touch 1.1.3 Applications updatea. Več preberite tukaj.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 21.01.2008 14:53:43
Ker ripoff tale 1.1.3! zakaj bi lastniki iTouchov morali placevati za nekaj kar bi ze na zacetku morali imeti prednalozeno! Jst mam na svojem ze nekaj casa use te aplikacije in se veliko drugih. Steve Jobs pa naj si tistih 20 $ zatlac nekam, ksn iAss bo pa ze najdu. Smile
Ko sm gledou Macworld, pa ko je predstavu da tut maps, notes etc. na touchu sm reku juhuhu, pol je pa reku za measly 20$; kar je pred 5 minutami dau pa zastonjske upgrajde za iPhone, ma kr neki.... Cist prou da so mu delnice padle, se mi nc ne smil.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 21.01.2008 15:36:14
Se strinjam s tabo, ce bi to izdali kot zastojn update bi mnogo foljka presedlalo na legit firmware. Po drugi strani pa Apple od mnogo iPhone lastnikov kasira % od narocnine in verjetno tudi zato ne bi racunal iphone userjem za kaksno dodatno funkcijo.
Sam sem update kupil predvsem zaradi webclipov, besedil in podnapisov. Po tihem sem upal tudi na boljsi zvok a se mi zdi vseskup isto kot prej.

Drugac pa nic skrbet jailbreak je ze na poti!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani