a v m-store v grazu nimajo apple cinema displayev? ker v spletni trgovini jih sploh nimajo, pa se mi zdi malo čudno.
Lp D
| Apple Cinema Display | |||||||
a v m-store v grazu nimajo apple cinema displayev? ker v spletni trgovini jih sploh nimajo, pa se mi zdi malo čudno.
Lp D |
|||||||
Majo, na spletni trgovini nimajo vsega. |
|||||||
Da kar tule vprasam..
Slisala sem, da naj bi prisli ven novi monitorji? Jaz se ravno odlocam za nakup, pa zdaj ne vem ali naj pocakam ali cem ga nabavit. Any help? |
|||||||
Počakaj 1 teden, ker bo po macworldu 08 več jasno.
|
|||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 08:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Jaz imam Samsung 206BW. Zelo zadovoljen. Dalec najbolji monitor po price/preformance (vsaj ko sem ga poleti nabavljal).
|
|||||||
katerega si pa si omislil? |
|||||||
kot je bilo že rečeno: počakaj na 15.1., Macworld...kar se bo bistvenega predstavilo v tem delu leta (zima/pomlad) bo bilo predstavljeno tam... Cinemadispleji so že kar nekaj časa zunaj, ja... |
|||||||
CinemaDisplay je trenutno povsem nekonkurencen. Ce jih Apple ne osvezi na MacWorldu pol pa res ne vem kaj se gredo. Je skoraj vsak v kletinarejenkitajskimonitor(TM) prakticno enakovreden applovim v tem trenutku.
|
|||||||
Yurry, razen za imidž
Se pa strinjam, imaš prav. Gotovo bo posodobitev. LP |
|||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 08:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Za v bistvu vse kar se dotiče multimedije. Web, risanje, 3d, video, ... Imela sem samsunga 226bw, pa sem se ga v parih dneh znebila, ker je bil enostavno crap (verjamem pa da na Win deluje odlično). Res ne vem, mene odkar imam mbp-ja enkrat samkrat niso zabolele oči ali bile kakorkoli drugače obremenjene. Itak da sem potem pripravljena plačat visoko ceno zato, da temu tako tudi ostane Med drugim sem ugotovila, da bo 20" verjetno povsem dovolj, z najvišjo možno resolucijo. Strošek? Hja, ne vem, če sem se že praktično sprijaznila s ceno od CD, ki je še enkrat višja od običajnih monitorjev, potem kaj čem rečt |
|||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 08:58; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
@Apii:
Samsung 226bw ima premajhno resolucijo za velikost in posledicno prevelik pixel (veliko vecji od MBP). Medtem ko ima 206bw enako resolucijo pri manjsem ekranu in zato zelo dobro locljivost. Pa izklopiti moras tist MagiColor al kaj je. Ker od tistga pa res glava boli. |
|||||||
yurry ja, saj, pac slab nakup je bil zares. Ampak osel gre samo enkrat drsat
togrizek, duša kam me to v greh pelješ .. to je še dražje od Applovega CD. (Veš kok škornjev je blo treba na razprodajah kupit? |
|||||||
Apii, SpectraView je še dražji
Jaz imam NEC-ov MultiSync 2080UX+... res, da je takrat stalo skoraj 300 prešernov, ampak mi še danes zvesto služi... |
|||||||
jz sem na Dellovih LCDjih 24 in 30
zelo zadovoljen |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |